Whiteboard
Pris
3 stk
4 stk
3 stk
2 stk
2 stk
MÆRKE
10 stk
2 stk
4 stk

Whiteboard

Whiteboard er en moderne udgave af skoletavlen

Det er væsentligt nemmere at formidle budskaber på et whiteboard end på den gamle skoletavle, fordi overfladen er glattere, hvilket letter både skrivning og udviskning. I dag er et whiteboard standardinventar i møderum, klasseværelser og andre arbejdsmiljøer, hvor der skal tænkes og planlægges.


Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om whiteboard her

Det første whiteboard blev udformet af fotografen Martin Heit med henblik på at påføre telefonbeskeder. Ideen opstod, da han brugte en tusch til at skrive noter på negativer, og det viste sig, at det var nemt at viske dem ud. I 1990erne, hvor folk blev mere bevidste om allergi overfor kridtstøv, begyndte kridttavlen at blive erstattet med et whiteboard.

Multifunktionelt whiteboard

Et whiteboard kan fremstilles af mange forskellige materialer (melamin, malet stål, lakeret laminat, porcelæn, glas osv.). Ved at inkludere en magnetflade kan et whiteboard også fungere som opslagstavle. Et magnetisk whiteboard er således multifunktionelt kontorinventar, som man både kan montere dokumenter og skrive direkte på.

Den danske virksomhed Borks Patenttavler har designet to typer af whiteboard tavler. Det ene whiteboard er stålkeramisk og kan bruges til tusch og magneter. Det andet whiteboard kan bruges til magneter og projektion. Gennem årene har samarbejdet med bl.a. Friis & Moltke Design og andre relevante arkitekter sikret Borks flere internationale priser. Borks er i dag overtaget af Abstracta, men produkterne er i samme høje kvalitet.

Abstractas Sketchalot tavle er det første whiteboard, som ikke kræver nogen form for montering. Ved hjælp af to fødder i pulverlakeret stål kan tavlen placeres tæt op af væggen, og man kan efter behov stille flere tavler i forlængelse af hinanden.

Gode priser på whiteboard

Hos Holmrisonline finder du et whiteboard til alle formål. Vores whiteboard producenter er udvalgt på baggrund af mange års ekspertise i udvikling og design. Hvis du ønsker vejledning i at vælge det optimale whiteboard eller ønsker generel rådgivning i forbindelse med indretning af et nyt kontor, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 40 44 47 47 eller mail: rjm@holmrisonline.dk.

Som alternativ eller supplement til et whiteboard fører vi flipover tavler, mobile tavler, opslagstavler, glastavler, lærreder og projektionstavler fra førende producenter. Fra Borks Patenttavler kan vi levere et komplet sortiment inden for akustik paneler og skærmvægge, da de har fået agenturet på svenske Abstractas produktsortiment, som er kendetegnet ved sit flotte design.
Lintex ONE Flipover Tavle
Varenummer: 279-91090
Før DKK 2.928,00
DKK 2.489,00
Spar DKK 439,00
Læs mere
Lintex ONE Mobil Whiteboard. Enkeltsidet.
Før DKK 5.464,00
DKK 4.645,00
Spar DKK 819,00
Læs mere
Lintex ONE Mobil Whiteboard. Dobbeltsidet.
Før DKK 6.795,00
DKK 5.776,00
Spar DKK 1.019,00
Læs mere
Varenummer: ABS7430
Før DKK 2.855,00
DKK 2.284,00
Spar DKK 571,00
Læs mere
Varenummer: ABS210001
Før DKK 435,00
DKK 348,00
Spar DKK 87,00
Læs mere

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig