Vitra

Vitra

Vitra er en Schweizisk familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1950. Siden da har fokus været på at skabe innovative, elegante og holdbare møbler sammen med førende arkitekter, så som Charles & Ray Eames, Verner Panton og George Nelson.

Læs mere om Vitra her

Vitras designfilosofi bygger på en forståelse af, at kontorlandskabet har stor indflydelse på medarbejderes motivation, kreativitet og produktivitet, så Vitra stræber efter at skabe rummelige løsninger, der bidrager til virksomheders identitet og succes.

Vitra har i 80 år designet kontormøbler, der er udviklet med innovation, funktionalitet og æstetisk design i fokus. Møblerne bliver udviklet i Schweiz, men bliver brugt verden over af virksomheder til at skabe inspirerende og motiverende kontorlandskaber. I samarbejde med velkendte arkitekter har Vitra siden 1950 designet og udviklet flere banebrydende klassikere, hvis design er tidløst og stadig betragtes som værende yderst moderne. Vitras nutidige produktion af møbler udnytter designernes tekniske egenskaber samt deres kreativitet til at skabe nytænkende designs, der udfordrer designdisciplinen.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
 


Om Holmrisonline


Kundeservice