Udtræksborde
Pris
2 stk
KATEGORI
2 stk
2 stk
MÆRKE
2 stk

Udtræksborde

Udtræksborde

Hos Holmris Online finder du et hav af konferenceborde, der passer lige til dit behov. Vores sortiment inkluderer udtræksborde til konferencerummet eller mødelokalet. Udtræksborde er praktiske og passende som konferencebord eller mødebord, da de giver dig mulighed for at udvide antallet af siddepladser efter behov. Dette giver dig en stor fleksibilitet i kontorlandskabet.


Læs mere om udtræksborde her

Udtræksborde - Holmris Cabale Borde

Vi samarbejder med mange forskellige førende producenter, som ved hvordan man kombinerer funktionalitet og æstetik, hvilket kommer til udtryk i vores sortiment af udtræksborde. Fremfor at vælge et bord i en standard størrelse, som det kan være svært at tilpasse gruppemøder i varierende størrelser, kan du vælge et udtræksbord, så der altid kan gøres plads til alle. Vores sortiment inkluderer Cabale konferencebord fra Holmris, som er et robust og smukt konferencebord med udtræksmuligheder. Du kan vælge at tillægge to eller tre plader i forskellige størrelser, hvilket gør bordet ekstremt fleksibelt og alsidigt.

Udtræksborde og konferencestole


Dertil tilbyder vi også mange flotte konferencestole, der er passende til dit udtræksbord. Det kan være en fordel at vælge en stol, der kan stables, da dette øger fleksibiliteten af mødelokalet. Ved at vælge stabelbare stole, kan du nemlig nemt og hurtigt rykke rundt på dem og opbevare dem, når de ikke er i brug. Dertil kan du også vælge nogle af de mere ergonomiske konferencestole, såsom konferencestolene fra Håg eller Labofa, eller de mere enkle og lette stole fra mærker såsom Fredericia Furniture eller Fritz Hansen.


 


Om Holmrisonline


Kundeservice