10 møbeltips til det moderne kontor

Farvel til kedelige og farveløse kontormøbler!

Og goddag til en mere farverig og moderne kontorindretning. Drømmer I om et mere trendy kontor med møbler ud over det sædvanlige, så kig med i inspirationsguiden lige her.
Det fikse og frække Mini Milk skrivebord er det nyeste familiemedlem i den flotte skrivebordsserie Milk. Bordet er udviklet af danske Holmris i tæt samarbejde med designer Søren Rose.


Moderne skrivebord i bedste kvalitet

Andersen Furniture har med skrivebordet ikke kun skabt et lækkert bord, men også et mulighedernes bord, der vil passe perfekt ind i en morderne kontorløsning.

Flot reolsystem i stærke farver

Spændende og unik skænk, som er karakteriseret ved den overdimensioneret krop og træben i ask. Og så er den selvfølgelig beklædt med skønne farver, der kan pifte ethvert moderne kontor op. Hver dør i reolen repræsenterer en papirstørrelse i A-standarden fra A1-A6.

Farvestrålende opbevaringsmøbel

Flot opbevaringsmøbel til det moderne kontor. Er den hvide farve for kedelig til jer, så fås reolen også i grøn og lilla. Reolen er udført i lakeret ask kombineret med de lakerede låger.

Fleksibel arbejdsstation fra Abstracta

Trendy og fleksibel arbejdsstation, som er let at manøvre rundt i det moderne kontor. Meet arbejdsstation kan let åbnes via klapsædet, som er udstyret med en aftagelig, polstret pude og dækket med farverigt stof.


Væghængt arbejdsstation i flot design

Wall in One fra Abstracta er en vægmonteret arbejdsstation, der vil stå skarpt i den morderne kontorindretning. Den består af en hylde i hvidlakeret finértræ, der er monteret på en filtklædt MDF-plade, hvilket giver en lydabsorberende effekt.


Lydabsorberende og dekorativ magasinholder

Trendy Window magasinholder, der fungerer som både tidsskriftsholder og lyddæmper. Window består af formstøbt filt, som kan genbruges - og så er den udstyret med en genbrugsvenlig plade indeni for at forbedre de lydabsorberende egenskaber.


Stumtjener i fræk farve

Elegant og samtidig cool stumtjener, der måler 176 centimeter i højden. Den findes i sort og hvid - men også i gul, hvis I ønsker at tilsætte lidt ekstra kulør og stemning til den morderne kontorløsning.

Højborde i højglans farver

Et højbord er oplagt til sammenkomster og til uformelle møder. Dette fantastiske af slagsen fås med en topplade i hvid laminat med sort ABS kant, i en hvid laminat med hvid ABS kant, i sort linoleum med sort ABS kant eller i højglans farver.

Loungemøbler i farverigt stof

REEF Collection er en loungemøbelserie bygget op som et sofasystem og designet specielt til indgangsområder, fællesarealer, venteværelser og lignende. REEF består af et polstersystem og har et legende og inspirerende udtryk, der kan kombineres på et utal af måder til din morderne kontorindretning.
 


Om Holmrisonline


Kundeservice