Stumtjenere
Pris
2 stk
3 stk
MÆRKE
5 stk
1 stk
1 stk
2 stk

Stumtjenere

Prikken over i`et på kontoret

Med en stumtjener fra Holmrisonline er du sikker på, at I kan hænge tøjet på kvalitetsmateriel. Vore stumtjenere fås i forskelligt materiale. Eksempelvis kan I få en stumtjener i træ eller stål.

Vi har stumtjenere i elegante og enkle designs samt i flere forskellige farver, så de kan passe i de fleste kontormiljøer.


Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om stumtjenere

Køb en stumtjener af fagfolk med årtiers erfaring


Holmrisonline er fagfolk med til sammen 30 års erfaring i branchen, og vi sælger primært undervisnings- og kontormøbler til erhvervslivet og den offentlige sektor.

Ønsker du en snak om eksempelvis vore stumtjenere, så skriv i chatten her på siden, på mailen info@holmrisonline.dk eller ring på telefonnummer 40 44 47 47.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig