Struktuhr
Pris
3 stk
5 stk
MÆRKE
10 stk

Struktuhr

Metalskabe fra Bisley


Struktuhr tilbyder stilfulde indretningsløsninger inden for skærmvægge, tavler, opbevaringsløsninger og stålskabe. Struktuhr er et dansk firma, som også fører mærket Bisley. Struktuhr holder til i Horsens, hvorfra de sælger diverse stilfulde løsninger til kontorer og tilbyder produkter inden for forskellige varekategorier. Fælles for dem alle er, at de sigter mod at skabe struktur og system i et hektisk arbejdsmiljø. Struktuhr har siden 1981 været forhandler af det engelske Bisley, som producerer stålskabe og opbevaringssystemer. Bisley er Storbritanniens største møbelproducent, og en af Europas største producenter. Deres produktsortiment strækker sig bredt lige fra hængemappeskabe, reolskabe, kassetter til garderobeskabe.


Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig