Stouby
Pris
1 stk
3 stk
1 stk
MÆRKE
21 stk
MATERIALE
1 stk
1 stk
4 stk

Stouby

Nye danske møbelklassikere


Stouby Furniture A/S er en møbelvirksomhed, som efterhånden har eksisteret i en menneskealder og har været aktiv på både den danske og den udenlandske møbelscene. Stouby har de senere år markeret sig via deres Modern Kollektion, som blandt andet består af stolen, Frost, der også er kendt fra TV2 studiet, og som har vundet flere priser og er udråbt til en fremtidig designklassiker. Hos Holmrisonline er vi stolte af at være leverandør af både Classic og Modern kollektion.


Læs mere om Stouby her

Stouby blev grundlagt af Marius J. Blirup i Stouby og han fik hurtigt etableret sig som flittig udstiller på det årligt tilbagevendende Købestævne, hvilket var datidens internationalt anerkendte messe for dansk industri og håndværk. Grundlæggeren Marius J. Blirup fortsatte med at videreudvikle Stouby indtil 1944, hvor svigersønnen Børge Hansen overtog virksomheden. Virksomheden fortsatte sin vækst, og Stoubys møbler startede et eksporteventyr, som omfattede alle dele af veren, Østrig, England, Kuwait og USA. Denne ekspansion medførte blandt andet, at Stouby i 1965 blev lovprist i The New York Times Magazine for stolen nr. 13, som blev fremhævet for sin funktionalitet og ikke mindst det eksklusive design.

I 1976 efter 74 år i samme familie, afstår familien virksomheden, og de nye ejere fortsætter den positive udvikling, og i 1981 flytter virksomheden til Løsning for at få større og bedre lokaler. Efter et par turbulente år i 2009, hvor Stouby bliver erklæret konkurs, overtager en af medarbejderne Stouby og bliver hovedaktionær samt skaber den ejerstruktur, som man kender den i dag, og dermed er Stouby genrejst.
Varenummer: STO9216
Før DKK 8.180,00
DKK 3.985,00
Spar DKK 4.195,00
Læs mere

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig