Steppie
MÆRKE
1 stk

Steppie

Ønsker du en aktiv arbejdsstilling?


Holmrisonline sælger Steppie balancebræt for bedre ergonomi og sundere arbejdsmiljø. Fødderne vil derfor kontant tilrette sig, så du er i balance.

Steppie er en dansk virksomhed, og balancebrættet er udviklet af akupunktøren, zoneterapeuten og massøren Gitte Toft, som - via sit arbejde for god ergonomi - fik ideen til Steppie balancebræt for at få fokus på balancen.


Læs mere om Steppie her

Prøv det ergonomiske balancebræt fra Steppie


Læs vores interview med Gitte Toft, hvor vi stiller 10 skarpe spørgsmål til Steppie Balancebræt

Har du spørgsmål vedrørende Steppie eller balancebrættet, så ring til os på 40444747, skriv til os i chatten her på siden eller send os en mail på info@holmrisonline.dk. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig