Sofaer
Pris
1 stk
1 stk
2 stk
MÆRKE
3 stk
2 stk
3 stk
3 stk
11 stk
MATERIALE
1 stk
2 stk

Sofaer

Loungesofa der skaber stemning

Vores sofaer til loungen kan med sikkerhed gøre jeres fællesområder mere spændende. Vi har nemlig et bredt udvalg af sofaer, som strækker sig fra traditionelle designs til mere eksperimenterende løsninger. Hermed er der en god mulighed for, at du her kan finde en loungesofa, som passer til netop jeres lokaler. Sofaerne er en afslappende løsning. Det gør dem ideelle til såvel formelle som uformelle møder hos jeres virksomhed, institution eller lignende.


Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om loungesofaer her

En sofa til loungen kan have flere formål

Vores 30 år i møbelbranchen har lært os, at en sofa skal kunne dække mange behov. Vi har derfor både sofaer, som med deres skillevægge indbyder til stille fordybelse – og åbne varianter som er oplagte samlingspunkter. Hold dig derfor ikke tilbage med at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål til vores loungesofa-sortiment.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig