Skriveborde
Pris
2 stk
1 stk
1 stk
MÆRKE
2 stk
7 stk
FORM
1 stk
BREDDE
1 stk
LÆNGDE
1 stk
1 stk
DYBDE
1 stk

Skriveborde

Skriveborde til alle behov

Hos Holmrisonline finder du mange typer skriveborde. Fælles for dem alle er, at det er godt design, som du vil blive glad for i mange år frem. Vi arbejder sammen med en række dygtige designere, om at få produceret de bedste skriveborde til den stilbevidste forbruger, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten.

Flere af modellerne fås i flere farver og størrelser, hvilket du kan, se når du klikker ind på produktet. Se vores store udvalg af kontormøbler her


Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om skriveborde her

Søger du en mere stilren løsning, eks. til hjemmearbejdspladsen, så tilbyder vi også arkitekttegnede borde, der er udviklet med fokus på design. Se bl.a. serien Milk fra Holmris, som er designet af Søren Rose. Bordet fås som standard i farven hvid og i forskellige størrelser og udtryk. Bordene har med den hvide farve og det flotte design klare referencer til de populære Apple produkter og har også rum til opbevaring af laptop eller iPad. Fælles for bordene i serien er, at de vil pryde ethvert kontor eller hjem og giver dig mulighed for at gemme ledninger og kontorartikler af vejen, så bordet er ryddeligt, når du ikke sidder ved det.

Ønsker du i stedet at skabe et varmere udtryk i din kontorindretning, skal du se de flotte borde, D1 og T6 fra Andersen Furniture. D1 er designet af det unge og succesfulde team byKATO, der har fanget den skandinaviske stil, hvor man mikser træ i stellet med 3 flotte og varme linoleumsfarver. T6 er designet af Ditlev Karsten, som kombinerer massivt eg med en hvid laminat på bordpladen.

Stadig flere danskere har brug for et godt skrivebord derhjemme, fordi de på deltid eller fuldtid har hjemmearbejdsplads. Selvom et arvet skrivebord som mormors mahogni chatol eller oldefars skrivebord af egetræ kan tage sig godt ud i hjemmet, er det sjældent en god løsning til en effektiv hjemmearbejdsplads. Se eks. de flotte skriveborde fra Fumac, som tilbyder forskellige serier inden for borde, alt efter om det er design eller pris, der er det afgørende parameter for valg af dit næste skrivebord. Arbejder man meget hjemme kræver det et moderne skrivebord og helst et hæve sænkebord, der er udformet i overensstemmelse med det vi i dag ved om ergonomi.
Før DKK 28.255,00
DKK 24.017,00
Spar DKK 4.238,00
Læs mere
Varenummer: HOL7505LH
Før DKK 10.164,00
DKK 8.640,00
Spar DKK 1.524,00
Læs mere

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig