Skranker

Skranker

Enkelt og lækkert design

Skal I have lavet et nyt modtagelses- eller receptionsområde, så har Holmrisonline løsningen til jer. Vi tilbyder skranker fra Fumac i enkelt og lækkert design og med adskillige anvendelsesmuligheder, såsom mødebord, bar, kantinedisk eller receptionsdisk.

De er perfekte til flere områder såsom, receptionen, forhaller, i foyeren på kontorer eller på udstillinger og messer, hvor I har behov for et naturligt samlingspunkt. Vores receptionsdiske kan desuden kombineres med reoler, som placeres indvendig.Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om skranke her

Den gode receptionsdisk er flot og brugbar på samme tid

Kombiner farverne, som I lyster og få super dynamiske receptionsmøbler med en velfungerende skranke.

Er I i tvivl, om receptionsskranken passer til netop jeres kontor, så kontakt Holmrisonline og lad os tage en dialog om jeres behov. Vi har over 30 års erfaring i salg af undervisnings- og kontormøbler til erhvervslivet og offentlige institutioner, og er klar til at besvare jeres spørgsmål. Ring på 40 44 47 47, skriv i chatten her på siden eller send os en mail på info@holmrisonline.dk og lad os sammen finde frem til dén løsning, som passer bedst til jer.


Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
 


Om Holmrisonline


Kundeservice