Skranker
Pris
1 stk
1 stk
MÆRKE
2 stk

Skranker

Enkelt og lækkert design


Skal I have lavet et nyt modtagelses- eller receptionsområde, så har Holmrisonline løsningen til jer. Vi tilbyder skranker fra Fumac
i enkelt og lækkert design og med adskillige anvendelsesmuligheder, såsom mødebord, bar, kantinedisk eller receptionsdisk.

Og perfekt til flere områder såsom, naturligvis, receptionen, forhaller, i foyeren på kontorer eller på udstillinger og messer, hvor I har
behov for et naturligt samlingspunkt. Vore receptionsdiske kan desuden kombineres med reoler, som placeres indvendig.

Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om skranke her

Den gode receptionsdisk er flot og brugbar på samme tid


Kombiner farverne, som I lyster og få super dynamiske receptionsmøbler med en velfungerende skranke.

Er I i tvivl, om receptionsskranken passer til netop jeres kontor, så kontakt Holmrisonline og lad os tage en dialog om jeres behov. Vi har over 30 års erfaring i salg af undervisnings- og kontormøbler til erhvervslivet og offentlige institutioner, og er klar til at besvare jeres spørgsmål. Ring på 40 44 47 47, skriv i chatten her på siden eller send os en mail på info@holmrisonline.dk og lad os sammen finde frem til dén løsning, som passer bedst til jer.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Fredag:
Kl. 8.00 - 17.00

Holmrisonline A/S     Inge Lehmanns Gade 10. 6. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig