Skolestole
Pris
1 stk
12 stk
KATEGORI
1 stk
1 stk
1 stk
MÆRKE
6 stk
8 stk

Skolestole

Flot og funktionel skolestol til undervisning

Holmrisonline A/S har et stort udvalg af skolemøbler af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi forhandler undervisningsmøbler fra branchens førende producenter, heriblandt Labofa, der også er kendte for deres kontorstole. En skolestol fra Holmrisonline er resultatet af mange års erfaring med at udvikle og producere møbler målrettet undervisningssektoren, hvilket lever op til jeres behov.


Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om Skolestole her

Vi har et bredt udvalg af stole fra blandt andre Labofa, der for alvor har markeret sig på markedet for skolemøbler, og RBM, der gennem stoleserien 300 kan tilbyde både flotte og funktionelle skolestole. De mange muligheder gør, at en undervisningsstol fra Holmrisonline medvirker til at understøtte institutionens visuelle profil og kan afstemmes med det øvrige inventar.

Komfortabel, holdbar og nem at flytte rundt. En undervisningsstol fås i dag i mange forskellige udformninger, f.eks. skalstole, kontorstole og taburetter. En god undervisningsstol kombinerer komfort med holdbarhed. Derudover stiller mange af vores kunder krav til fleksibilitet i indretningen, dvs. at stolene kan stables og/eller er nemme at flytte rundt på.

RAY skolestol er det seneste skud på stammen fra danske Labofa, som indtil nu primært har været kendt for deres Cobra skolestol. RAY skolestol er udviklet på baggrund af en Ph.d. afhandling, som omhandlede ergonomi i folkeskolen. Resultatet er blevet RAY, som har en helt unik, åben siddevinkel.

Cobra skolestol fra Labofa er en af vores bedst sælgende skolestole, hvilket skyldes de ergonomiske egenskaber og det smukke design. Den unikke ryg er udformet, så den støtter lænden optimalt, og sædet giver med sit 2° fremadrettede sædevinkel en optimal siddekomfort. Stolene har endvidere den mulighed, at man kan regulere højden fra 41 til 57 cm. Ryggen er udført i mat kvalitetsnylon, som spiller smukt sammen med de utallige sædemuligheder fra naturtræ til polstrede varianter med stødabsorberende kant.

Ballet undervisningsstol - Ballet fra Rabami (RBM) er en stærk og enkel elevstol med god siddekomfort, som leveres med og uden polstring. Formskallen er i gennemfarvet polyurethan, stel i sort nylon eller blankpoleret aluminium og gummihjul med bløde baner.

Vil du vide mere eller har brug for vejledning i forbindelse med valget af den rigtige skolestol til jer, står vi klar til at hjælpe. Vi kommer meget gerne ud til dig og rådgiver jer omkring skolemøbler og er sikre på, vi også kan tilbyde jer den skarpeste pris på produktet. Du har også mulighed for at få en skolestol på prøve i 14 dage uden beregning. Kontakt os via info@holmrisonline.dk eller på 40 44 47 47.
Mest populære
 


Om Holmrisonline


Kundeservice


Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Tilmeld Nyhedsbrev