Pris
1 stk
18 stk
3 stk
2 stk
1 stk
1 stk
KATEGORI
1 stk
4 stk
1 stk
MÆRKE
1 stk
2 stk
19 stk
6 stk
MATERIALE
1 stk
2 stk
FORM
4 stk
BREDDE
1 stk
LÆNGDE
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
DYBDE
1 stk
3 stk
HØJDE
1 stk

Skolemøbler

Skolemøbler i alle størrelser og stilarter

Under Skolemøbler finder du alle de former for møbler, der hører hjemme på en uddannelsesinstitution. Vores store udvalg af skolemøbler inkluderer blandt andet skolestole, skoleborde, stole til aulaen eller foredragssale og loungemøbler til fællesarealer. Fælles for vores udvalg er en stærk holdbarhed, stor funktionalitet og konkurrencedygtig pris. Holmrisonline har stor erfaring, når det kommer til skolemøbler af alle størrelser og stilarter, og vi har opbygget en solid kompetence, når det handler om at rådgive vores kunder. Se her hvad Rektor, Henrik Larsen fra Erhvervsakademi Syd Vest siger om vores samarbejde.


Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om Skolemøbler her

Vi har god erfaring med skolemøbler

Vi har haft kontakt med og solgt møbler til undervisningssektoren gennem mange år. Du kan således trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om, når du vil finde de optimale undervisningsmøbler og kontormøbler i forhold til funktion, pris, design og ikke mindst holdbarhed.

Undervisningslokalets udtryk påvirkes i høj grad af både farver og faconer på møblerne. De optimale undervisningsmøbler er nøje afstemt med rummets størrelse, lysindfald samt farver på gulv, vægge og loft. Organiske former og afrundende hjørner bløder op, mens skarpe linjer og kanter giver et mere strømlinet udtryk. Træfarver giver typisk rummet varme, mens metalfarver er kølige.

Kantinemøbler

Kantinemøbler til uddannelsesinstitutionen - Som supplement til skolemøbler har vi et bredt udvalg af kantinemøbler. Et kantinebord skal være solidt, da det ofte er et af de mest udsatte møbler på en uddannelsesinstitution. Når der er frokostpause på en skole, flokkes mange af eleverne til skolens kantine og finder maden frem. Det er svært at finde en kantine i landet, hvor der er ro og orden omkring frokostpausen. Efter at eleverne har siddet stille i deres klasselokale, bliver der som regel brugt en masse energi i kantinen på at spise maden hurtigt, så der er tid til at lave andre ting, inden næste time begynder. Nogle elever kan også finde på at bruge kantinebordet som en stor, firkantet tromme, eller som et meget hårdt stykke papir der kan tegnes på – derfor er holdbarheden utrolig vigtig.

Læs mere om vores kantinemøbler her

Opbevaringsmøbler

Opbevaringsmøbler til undervisningsmaterialer - Holmrisonline A/S fører også møbler til opbevaring; reoler og skabe, med og uden hjul, der kan bruges til bøger, undervisningsmaterialer og lignende. Vi har et bredt udvalg af både åbne og lukkede opbevaringsløsninger, herunder skabe, der kan aflåses.

Læs mere om vores opbevaringsløsninger her

Kontakt og vejledning Vil du vide mere om vores skolemøbler, eller har du generelle spørgsmål om Holmrisonline A/S eller vores produkter, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller på tlf. 40 44 47 47. Ønsker du vejledning i forbindelse med indretningen af et undervisningslokale, kommer vi også gerne på besøg.


 


Om Holmrisonline


Kundeservice


Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Tilmeld Nyhedsbrev