Skolekantine
Pris
3 stk
6 stk
2 stk
KATEGORI
2 stk
9 stk
MÆRKE
9 stk
1 stk
1 stk
MATERIALE
1 stk
FORM
1 stk
LÆNGDE
2 stk
1 stk
1 stk
2 stk
DYBDE
1 stk

Skolekantine

Skolemøbler til kantine

Skal jeres skolekantine have nye møbler, så kan Holmrisonline hjælpe jer. Vi har et stort udvalg af stole og borde, som kan give jer en flot og funktionel skolekantine og sørge for, at elever / studerende og lærere / undervisere kan sidde behageligt.

Vores udvalg af stole går fra praktiske, billige stole til de lidt dyrere stole, som samtidig er i et top design, og I kan naturligvis vælge, om jeres stole skal have armlæn eller ej.


Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om møbler til skolekantinen

Få rådgivning til at vælge de rigtige møbler

De kantineborde I finder her i shoppen, er enkle i design, og kan nemt sættes sammen med flere borde, så I kan lave rækker af borde.

Ved at købe jeres møbler til skolekantine hos os handler I med fagfolk, der har forstand på produkterne, og dermed kan vi rådgive jer, så I vælger de helt rigtige møbler.

Ring til os på 40 44 47 47 og få en snak om møblering af jeres skolekantine. Vil I hellere skrive til os kan det ske i chatten her på siden eller via email på info@holmrisonline.dk.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig