Skoleborde
Pris
6 stk
7 stk
2 stk
1 stk
1 stk
KATEGORI
1 stk
MÆRKE
3 stk
2 stk
10 stk
1 stk
1 stk
MATERIALE
3 stk
5 stk
FORM
1 stk
6 stk
LÆNGDE
1 stk
2 stk
3 stk
1 stk
1 stk
DYBDE
4 stk
2 stk
HØJDE
1 stk

Skoleborde

Skoleborde med lang holdbarhed til undervisning

Et skolebord kan have mange former og funktioner. Fra simple borde, der ikke er andet end en plade på fire ben, til klapborde og borde, der kan justeres manuelt i højden. Hos Holmrisonline finder du borde til mange forskellige undervisningsmiljøer. Et af vores mærker, Labofa, har udviklet undervisningsbordene Labofa Cobra skolebordog Cobra SUB skolebord, som passer perfekt til et andet Labofa møbel, nemlig den populære skolestol Cobra.


Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om Skoleborde her

Til skriftlige eksamener er der ofte brug for en anden type undervisningsbord. Til den lejlighed anbefaler vi ofte klapborde, da de er nemme at flytte rundt på for personalet, som skal klargøre lokaler til eksamenen. Samtidig er det muligt at flytte rundt på flere borde af gangen, da man kan klappe dem sammen og sætte dem op på en trolleyvogn. Se eks. det flotte flipbord fra Savir Design, hvor man også kan købe en trolley til, der har plads til 10 borde. Ved hjælp af vognen behøver man ikke to mand til at opstille bordene, men de kan håndteres af én person, hvis man bruger vognen.

Til folkeskolen vil vi anbefale den nye undervisningsserie RAY fra danske Labofa, der består af stol og bord, som er udviklet specielt til grundskolen. RAY skolebord med vip er lavet som et enkeltmandsbord, hvilket gør det muligt for eleven at tilpasse bordpladen individuelt.

En anden mulighed er Eminent fra Rabami (RBM), da det er et funktionelt og klassisk undervisningsbord, der med sin enkle stil passer til alle typer klasseværelser. Bordet sættes ofte sammen med stolen Ballet eller Ana skalstol, som også er fra RBM. Eminent har et koblingsbeslag, hvormed man hurtigt og enkelt kan sætte flere borde sammen, hvilket er ideelt til gruppearbejde.

Har du spørgsmål til vores produkter eller ønsker et godt tilbud på nye møbler til skolen, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os på tlf. 40 44 47 47. Vi har stor erfaring med indretning til undervisningssektoren, læs eks. hvad Rektor, Henrik Larsen fra Erhvervsakademi Sydvest udtaler om vores samarbejde.

Vi kommer også meget gerne ud til jer og hjælper med at finde den rette løsning, der lever op til jeres ønsker til møblernes holdbarhed, funktionalitet, pris og design.
Før DKK 4.829,00
DKK 3.864,00
Spar DKK 965,00
Læs mere
Før DKK 4.668,00
DKK 3.735,00
Spar DKK 933,00
Læs mere
 


Om Holmrisonline


Kundeservice


Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Tilmeld Nyhedsbrev