Pris
1 stk
8 stk
4 stk
1 stk
1 stk
2 stk
MÆRKE
21 stk
1 stk
8 stk
1 stk

Skærmvægge

Skab en god akustik med skærmvægge


Spar op til 20% på skærmvægge og tavler hos Holmrisonline. Åbne kontorlandskaber er blevet normen i mange brancher, men i de senere år har der også været rejst stadig mere kritik af konceptet. Det er formentlig lettere at kommunikere indbyrdes i et åbent rum, og medarbejderne bliver mere mobile. Udadvendte medarbejdere kan have det som fisk i vandet i åbne kontorlandskaber, mens de indadvendte typer kan blive stressede af altid at sidde til skue. Det er også genstand for kritik, at de mennesker, der implementerer det åbne kontor, ledelsen, sjældent selv tager plads i det. Der er kort sagt mange fordele, men også mange ulemper ved de store åbne rum. Skærmvægge kan i stort omfang kompensere for disse ulemper.


Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om skærmvægge her

Med støjdæmpende skærmvægge kan den enkelte medarbejder få den nødvendige ro og fred til at udføre et stykke koncentreret arbejde, uden at være uopnåelig for kollegerne. Moderne skærmvægge dæmper støjen på kontoret ved hjælp af lydabsorberende overflader. Det gør det muligt at koncentrere sig og få eksempelvis et stykke læse- eller skrivearbejde fra hånden langt hurtigere, end hvis man sad ubeskyttet.

Mobile skærmvægge er fleksible; de kan nemt flyttes, hvis der er brug for mere eller mindre aflukkethed. Flytbare skærmvægge er udstyret med hjul, hvorved de kan flyttes på daglig basis i forbindelse med ad hoc mødeaktiviteter. Mobiliteten er et vigtigt aktiv på moderne arbejdspladser, hvor forandringen sker i en flyvende fart, både når det gælder antallet af medarbejdere og deres aktiviteter.

Skillevægge kan også være multifunktionelle, idet de også kan benyttes som opslagstavler eller skrivetavler. Eks. findes der produkter, som har monteret et whiteboard eller en glastavle på en del af selve skærmvæggen. Udover de åbenlyse funktionelle egenskaber, kan lydabsorberende skærmvægge også have en ren æstetisk funktion, da de er nærmest kunstneriske installationer, som ved hjælp af skønne farver, former og overflader giver rummet et designmæssigt løft.

Hos Holmrisonline har vi et meget stort udvalg af lydabsorberende skærmvægge, som enten kan stå på gulvet eller hænge ned fra loftet. Vi har også bordskærme, der nemt og enkelt kan monteres på skriveborde. Med en bordskærmvæg får man den støjdæmpende effekt, samtidig med at man bevarer udsynet til resten af kontoret.

Vi samarbejder med førende producenter som Abstracta, der nu også ejer Borks Patenttavler, som har mange års erfaring med at producere afskærmning i høj kvalitet og flot design. Ønsker du rådgivning, er du velkommen til at kontakte os på mail: info@holmrisonline.dk eller tlf. 40 44 47 47.
Lintex Edge Gulvskærm
Varenummer: 279-753
Før DKK 2.534,00
DKK 2.154,00
Spar DKK 380,00
Læs mere
Varenummer: ABS1800
Før DKK 2.500,00
DKK 2.125,00
Spar DKK 375,00
Læs mere
Varenummer: ABS1855
Før DKK 2.040,00
DKK 1.734,00
Spar DKK 306,00
Læs mere

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig