Salli
Pris
2 stk
2 stk
MÆRKE
4 stk

Salli

Ergonomiske sadelstole fra Finland


Salli er en finsk leverandør af ergonomiske sadelstole, der bygger på en åben og bevægelig siddefilosofi. Sallis sadelstole kan anvendes til alle former for stillesiddende arbejde og særligt til de opgaver, der typisk udføres stående. Har du svært ved finde den rette arbejdsstilling, der passer til dig, og som afhjælper slid på lænden, så er Sallis ergonomiske sadelstole værd at prøve. Salli udvikler og producerer deres stole i et produktionsanlæg i landsbyen Rautalampi i det centrale Finland. Har du spørgsmål til Salli stolene, eller ønsker du sparring til at skabe den bedste arbejdsstilling for dig, er du altid velkommen til at kontakte os.


Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig