Sadelstole
Pris
3 stk
2 stk
KATEGORI
1 stk
MÆRKE
1 stk
4 stk
4 stk

Sadelstole

Undgå rygproblemer med en ergonomisk sadelstol

Med en sadelstol på kontoret mindsker du risikoen for rygproblemer. En sadelstol er en ergonomisk arbejdsstol, som sikrer, at du i løbet af en arbejdsdag sidder dynamisk frem for at være fastlåst i én bestemt stilling.

På en sadelstol er det muligt at vippe bækkenet fremover, hvilket giver et naturligt svaj i lænden. På den måde har overkroppen en god holdning, så ryg og skuldre ikke bliver trætte. Med en rigtig kropsholdning øger du iltoptagelsen, og du bliver klarere i hovedet og kan samtidig arbejde mere effektivt.


Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om sadelstole her

Du kan enten erstatte din normale kontorstol med en sadelstol, eller sadelstolen kan bruges som supplement til kontorstolen.

Hos Holmrisonline A/S sælger vi sadelstole fra finske Salli og tyske Moizi. Begge leverandører har specialiseret sig i ergonomiske stole, som fremmer helbredet.
Moizi 28 Sadelstol
Moizi 28 Sadelstol DKK 3.220,00

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig