Sådan indstiller du din Labofa Ego Kontorstol

Labofa Ego - Kontorstolenes Grand Old Lady

Labofas Ego kontorstole er måske den mest solgte kontorstol herhjemme gennem tiden. Og selvom den efterhånden har mange år på bagen, så er det stadig en fantastisk kontorstol, da den er ergonomisk, fås i forskellige udgaver, så den passer perfekt til dig, og så har den en imponerende holdbarhed. Det er ikke usædvanligt, at vi har kunder, som har haft deres kontorstol i over 15 år.

Du skal huske, at du altid kan købe et stort udvalg af reservedele til Ego serien, men skulle du vælge at få en ny kontorstol, så guider vi dig her, hvordan du indstiller din Labofa Ego kontorstol.

Sædevinkeljustering ved Action og Multi Action

Når du modtager din kontorstol er sædevinklen låst. For at frigøre stolens vippefunktion, skal du trykke den forreste del af knappen ind. Knappen har fingerriller og sidder bagerst til venstre under sædet.

Lås vippefunktionen op, vip sædet til vandret position og tryk den bagerste del af vippeknappen op for at låse sædevinklen.

Sædehøjdejustering

Forrest til højre under sædet finder du knappen til at justere sædehøjden. Knappen har fingerriller. Når du skal hæve sædet, løfter du dig lidt fra stolen og trykker på knappen. Når du skal sænke sædet, trykker du igen på knappen, mens du sidder ned.

Stolen har den rigtige højde, når begge fødder er placeret solidt på gulvet, dine underben er lodrette, og sædets forkant ligge akkurat rører lårets underside.

Sædedybde

Bagerst til højre sidder drejegrebet, der gør det muligt at indstille sædedybden. Drej det fremad for at mindske sædedybden og drej det bagud for at øge sædedybden. En god hovedregel er, at du skal have kunne have din knyttet hånd mellem knæhase og sædets forkant.

Ryghøjde/Rygvip

Nederst på ryglænets højre hjørne sidder knappen, som regulerer højden på ryglænet. Hold knappen inde og brug begge hænder til at indstille ryggen. Når du har fundet denne rette højde, slipper du knappen og ryggen er placeret.

Bag på ryglænet sidder en skydeknap. Når knappen er i højre side, kan du vippe ryglænet frit, skyder du knappen til venstre, begrænser du bevægelsen.

Armlæn

På ydersiden af armlænene sidder en knap, som du kan indstille højden på armlænene med. Hvis du ønsker at ændre bredden på armlænene, skal du fjerne sædepuden med et fast ryk opad. Herefter skal du løsne armlænenes beslag, brug en 5 mm. unbrakonøgle, så kan du justere til den ønskede bredde.

Vægtjustering

Sæde og ryglæn skal kunne vippe, så de følger kroppens bevægelse. Ingen mennesker er ens og derfor kan du også indstille stolen til din vægt ved hjælp af det runde håndtag foran under sædet. Sæde og ryg skal vippe med en let modstand.

Hvis du har brug for mere modstand, skruer du håndtaget mod plus. Ønsker du mindre modstand, skruer du håndtaget mod minus.

Kun ved Multi Action

Foran under sædet på Multi Action er der en skydeknap, som kan indstille et punkt, hvor du ønsker stolens vip skal stoppe. Vip stolen fremad til det punkt, hvor du ønsker, den skal stoppe og skub knappen til højre.


Relaterede varer
Labofa Ego Standard Kontorstol
Labofa Ego Standard Kontorstol
Før DKK 4.352,00
DKK 2.741,76
Labofa Ego Multi Action Kontorstol
Labofa Ego Multi Action Kontorstol
Før DKK 6.078,00
DKK 3.829,14
 


Om Holmrisonline


Kundeservice