RH Stolen Reservedele
Pris
8 stk
6 stk
MÆRKE
1 stk
MATERIALE
1 stk

RH Stolen Reservedele

RH reservedele der sikrer din stols fremtid


Du finder her reservedele til din RH stol. Denne stol er med sit elegante og ergonomiske design blevet yderst populær – Og derfor skal du naturligvis kunne reparerer den, hvis delene svigter.

Vores sortiment byder på nye armlæn, nakkestøtter, rygpuder og sæder. Disse reservedele sikrer RH stolens liv langt ud i fremtiden.


Læs mere om RH reserverdele her

Reservedele forlænger RH Stolens levetid


RH stolen er et kvalitetsmøbel. Derfor er det en stor fordel, at du har mulighed for at skifte enkeltdele ud frem for hele stolen, når behovet opstår.

Er du i tvivl om, hvilken reservedel der passer til netop jeres stole, står vi klar til at hjælpe. Skriv til os i chatten her på siden, ring os op på 40 44 47 47 eller send en mail til info@holmrisonline.dk. Så finder vi sammen en løsning, der matcher netop jeres behov.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig