Pris
13 stk
14 stk
KATEGORI
4 stk
MÆRKE
2 stk
2 stk
13 stk
1 stk
MATERIALE
1 stk

Reservedele

Hos Holmrisonline sælger vi et bredt udvalg af reservedele til vores møbler. Inden for Reservedele finder du primært reservedele til vores kontorstole, der er i en god kvalitet og har en lang holdbarhed. Derfor er det ofte hjul, armlæn eller stoffet, der kan blive lidt slidt på din kontorstol efter mange års brug. Vi tilbyder det fulde sortiment af reservedele fra vores producenter, så har du spørgsmål til sortimentet eller søger nogle reservedele du ikke kan finde her på siden, så tag endelig fat i os. Vi udvider løbende sortimentet inden for reservedele.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig