Republic of Fritz Hansen
Pris
4 stk
6 stk
2 stk
1 stk
KATEGORI
3 stk
14 stk
3 stk
26 stk
MÆRKE
55 stk
MATERIALE
1 stk
FORM
1 stk
1 stk
LÆNGDE
1 stk
1 stk
DYBDE
1 stk
HØJDE
1 stk

Republic of Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen blev grundlagt i 1872 af møbelsnedker Fritz Hansen med en vision om at skabe tidløse møbeldesigns. Sortimentet hos Fritz Hansen består af flere velkendte møbelklassikere, som har indskrevet sig i dansk design historie og er international anerkendt. Udover klassikerne, producerer Fritz Hansen også moderne møbler, som er udviklet af nutidens designere. Fritz Hansen har samarbejdet med mange velkendte designere over tiden så som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Poul Kjærholm. I den nutidige kollektion består af møbler af designere så som Kasper Salto og Hiromichi Konno.

Læs mere om Fritz Hansen her

Fælles for de to kollektioner er visionen. Fritz Hansen stræber efter at skabe møbler med skulpturelle former og kunstneriske udtryk, således at hvert møbel er unikt. Møblerne kombinerer smukke designs med funktion for at opnå målet om at skabe enestående møbler uden at gå på kompromis med komfort.

Fritz Hansen mener, at et enkelt møbel er i stand til at forbedre et helt rum med dets tilstedeværelse samt påvirke de personer som bruger det. Denne tankegang ligger til grund for deres vision og passion omkring at designe og producere møbler.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig