Pris
1 stk
2 stk
7 stk
6 stk
4 stk
2 stk
MÆRKE
1 stk
2 stk
1 stk
13 stk
14 stk
3 stk
MATERIALE
1 stk
BREDDE
1 stk
12 stk
DYBDE
7 stk
HØJDE
1 stk
6 stk
9 stk
1 stk
1 stk
1 stk

Reoler

Find den rigtige kontorreol til kontoret.


Opbevaring er en essentiel del af indretningen, ikke mindst i kontoret, hvor man har brug for at have computertilbehør, dokumenter, bøger og diverse kontorartikler i nærheden. Det papirløse kontor har på ingen måde indfundet sig endnu, og en kontorreol er derfor stadig meget anvendelig. Holmrisonline kan levere en kontorreol af høj kvalitet til en lav pris. Vi har ingen dyre showrooms, men præsenterer udelukkende kontormøbler i vores webshop. Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige kontorreol, er du meget velkommen til at ringe 40 44 47 47 eller sende en mail. Vi kommer også meget gerne ud og hjælper dig med indretningen. Holmrisonline har 30 års erfaring med at indrette kontorer for både små og store virksomheder, offentlige institutioner samt undervisningssektoren.


Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om reoler her

Opbevaringsmøbler


Funktionelle og æstetiske opbevaringsmøbler. Funktionel opbevaring er organiseret således, at jo oftere man bruger en ting, jo tættere skal den være på skrivebordet. Men der er også æstetiske hensyn at tage, og mange forskellige opbevaringsløsninger spredt rundt i et rum kan give et rodet indtryk. En kontorreol kan være væghængt eller fritstående, hvorved den også kan bruges som rumdeler. Sidder man med ryggen til en kontorreol, kan man så let som ingenting få fat i det, man skal bruge.

Åben eller lukket kontorreol?


En enkel kontorreol, der fylder en hel væg, er ofte en god løsning - så er alt samlet et sted, og man ved altid, hvor man skal lede. De andre vægge er rene og kan bruges til kunst, glastavler eller lignende. En åben kontorreol fungerer som en kæmpe stor sættekasse og kan, afhængig af indholdet, i sig selv have en dekorativ effekt. Man kan også vælge en lukket kontorreol, hvor låger dækker for indholdet, hvilket har et renere, mere minimalistisk, udtryk. En kontorreol er ofte designet i moduler, hvor man kan kombinere lukket og åben opbevaring, små og store skuffer, kasser osv., så alt bliver opbevaret optimalt. Den kan bygges i næsten alle størrelser, og udbygges hvis behovet for opbevaring ændrer sig.

Kontorreol i dansk design


Hos Holmrisonline finder du en kontorreol i enhver stilart. Fumac og Choise Line designer reoler, som varierer i mål, træsort og pris. Vores nok mest populære type kontorreol er Fumacs velkendte A4 reol. Det er en stabil fritstående kontorreol med en tyk bagbeklædning. Den fleksible kontorreol, der er lavet i bøgefinér, omfatter et stort sortiment af tilbehør. Som supplement til din kontorreol kan du finde alle former for skabe, f.eks. hængemappeskabe, metalskabe og garderobeskabe. Du kan naturligvis også finde både skriveborde og kontorstole, der matcher din kontorreol.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig