Gode råd om ergonomi, akustik og indretning

Få kvalificeret rådgivning

Hos Holmrisonline har vi 30 års erfaring med salg af møbler til erhvervslivet, undervisningssektoren og det offentlige. Derfor tør vi godt sige, vi ved, hvad vi taler om, når det kommer til indretning, hvad enten det er kantinen, mødelokalet, fællesarealet eller kontoret, der skal indrettes.

Vi giver altid gerne personlig rådgivning og vil gerne dele ud af vores viden omkring møbler og indretning. På denne side kan du få gode råd til indretning, ergonomi, akustik og møbler.

Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.
Få mere bevægelse ind i arbejdsdagen og undgå ondt i ryggen!

En undersøgelse blandt 1500 kontormedarbejdere har vist, at 56% af de adspurgte har ondt i ryggen. Vi har samlet undersøgelsens vigtigste pointer og giver dig nogle simple råd til, hvordan du får mere bevægelse ind i din hverdag. Læs med her...


Sådan rengører du Whiteboards, Glastavler og Skærmvægge

Vi har lavet en lille guide til, hvordan du vedligeholder og rengør din whiteboard og glasskrivetavler. Du kan også læse, hvordan du rengør stof på skærmvægge, akustik paneler  og bordskærme. Vejledningen er beregnet til produkter fra Abstracta. Læs med her...

Inspirations- og monteringsguide til de flotte produkter fra Chat Board

De flotte og farverige glastavler og magasinholdere fra Chat Board kan pifte ethvert arbejdslokale eller klasseværelse op.
Læs med her og få inspiration til, hvordan du kan bruge produkterne fra Chat Board i indretningen af jeres arbejdsplads, og derudover viser vi dig, hvordan du nemt og enkelt kan montere de forskellige produkter.


Undgå stress i det åbne kontorlandskab

Ny forskning har vist, at det åbne kontorlandskab øger dit stressniveau og påvirker effektiviteten. Særligt venlige og hjælpsomme personer bliver ofte forstyrret i løbet af en arbejdsdag. Vi har samlet hovedpointerne fra denne undersøgelse og giver dig gode råd til, hvordan du kan forbedre akustikken og det fysiske arbejdsmiljø på arbejdspladsen

Sådan træner du ryggen på arbejdet!

Læs med her og find ud af, hvad Kunde- og Udviklingsansvarlig, Camilla Dalsgaard, hos Incuba A/S synes om balancebrættet Steppie.

Få 5 Simple Øvelser og Undgå Smerter i Nakken

Har du hørt om SMS-Nakke? Den massive brug af smartphones og tablets har medført gener som ømhed og stivhed i nakken.  Læs mere om SMS-nakke her og få 5 øvelser til at undgå og forebygge ondt i nakken.


Er du i tvivl om, hvordan du indstiller din kontorstol? Vi guider dig...

Når du vælger en kontorstol, er det vigtigt, at den har de basale indstillingsmuligheder, så du kan variere din arbejdsstilling i løbet af en arbejdsdag. Men hvordan indstiller man sin kontorstol, så man sidder korrekt? Læs med her og find ud af det.


Kontorindretning - Har du styr på reglerne?

Læs med her og bliv klogere på, hvilke overordnede krav der stilles til dine lokaler og personalefaciliteter, samt hvad du skal være opmærksom på, når det kommer til kontorindretning.

Ti skarpe til Gitte fra Steppie

Vi har fået balancebrættet Steppie i vores webshop og har i den forbindelse stillet kvinden bag, Gitte Toft, 10 skarpe spørgsmål om Steppie. Læs med her og se, hvordan Steppie virker

10 Indretningstip til kontoret

Vi har stukket hovederne sammen med indretningsarkitekt Susanne Magelund og samlet ti fede fiduser til kontorindretning. Få dem her...

Drømmer du om et trendy kontor?

Få ti flotte møbeltip her og sig farvel til kedelige kontormøbler. Se med her og få inspiration til at skabe det moderne kontor med masser af farver.

10 stilfulde møbler til kontoret

Vi har samlet 10 stilfulde møbler til kontoret. Går du og drømmer om en mere moderne og stilfuld indretning på kontoret, så se med her og se 10 stilsikre valg.Har du et hæve sænkebord? Sådan indstiller du det.

Hvis du har investeret i et hæve sænkebord, så har du sikkert også et ønske om at passe på din ryg og skuldre. Men én ting er at købe et hæve sænkebord, en anden ting er at sidde rigtigt. Læs med her og blive guidet til, hvordan du indstiller dit bord korrekt.

Sådan skaber du en god akustik i et storrumskontor

Storrumskontorer er i dag blevet en fortrukken indretning hos de danske virksomheder. Men selvom indretningen har mange fordele, som eks. at give medarbejderne mulighed for vidensdeling og sparring, så har det nogle konsekvenser for lyden i lokalet. Her kan du få gode råd til, hvordan du skaber et godt arbejdsmiljø med en god akustik i et storrumskontor.

Læs mere om vores stoftyper her...

Vi tilbyder det fulde sortiment fra vores leverandørers stofprogram. Men hvad skal du gå efter, og hvad er de gængse stoftyper? Læs mere her...

Læs mere om træsorter her...

Under træsorter kan du læse mere om de forskellige træsorter, som vi bruger på vores opbevaringsmøbler, borde og stole. Her kan du bl.a. læse om forskellene på finer, laminat og linoleum, samt få gode råd til vedligeholdelse og rengøring. Læs mere om træsorter her...


Find den rette kontorstol til dine behov

Hvis du er eller har været ude i markedet for at finde en professionel kontorstol, er du sikkert stødt på rigtig mange brands og kontorstole med forskellige egenskaber, funktionaliteter, i forskelligt design og til meget forskellige priser.

Hvis vi skal være ærlige, ville det være nemmere for alle, hvis vi blot kunne vælge én kontorstol ud og sige, at den passer til alle. Men det er ikke den filosofi, vi har hos Holmrisonline A/S. Alle mennesker er forskellige, og derfor er det vigtigt for os, at du finder lige præcis den kontorstol, som passer til dine behov og lever op til dine ønsker ift. ergonomi, funktionalitet, økonomi og design. Læs med her og få gode råd til, hvordan du vælger den rette kontorstol.


 


Om Holmrisonline


Kundeservice