Pris
3 stk
1 stk
MÆRKE
2 stk
1 stk
4 stk

Puf

Puf møbler der matcher jeres udtryk

Med en puf til loungen får du et møbel, der egner sig som en siddeplads, hvor I kan sætte jer hurtigt til rette. Samtidig er en puf som skabt til at smide benene op, så I kan hvile fødderne. Hermed er det et fleksibelt møbel, som passer ind i de fleste fællesområder.

Hos Holmrisonline kan du finde jeres næste puf i mange farver, former og designs. Du kan derfor med garanti også finde en variant, som matcher udtrykket i netop jeres lounge.


Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om puf møbler her

Find din puf til den rette pris

Holmrisonline trækker på over 30 års erfaring. Det har hjulpet os til at sammensætte et bredt sortiment af puf-møbler, som emmer af kvalitet.

Samtidig har vi sparet de dyre showrooms og lagre væk – Det betyder, at du også finder den rette pris hos os. Hold dig derfor ikke tilbage, hvis du har spørgsmål eller ønsker til et tilbud. Vi står klar til at besvare din henvendelse via både mail, chat og telefon.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig