Pedrali
Pris
15 stk
15 stk
2 stk
KATEGORI
17 stk
4 stk
MÆRKE
35 stk
MATERIALE
2 stk
FORM
1 stk
1 stk

Pedrali

Flotte møbler i italiensk design


Pedrali er en italiensk producent, som har produktion i det nordlige Italien, nærmere betegnet byen, Bergamo. Pedrali har eksisteret siden 1963 og har udmærket sig med møbler i plast og træ til kantine-, konference- og lounge områder. Pedralis stole, sofaer og borde er kendetegnet ved funktionalitet og flot, moderne design. Møblerne er 100% "Made in Italy" og produceres i dag i Bergamo og Udine i Italien. Pedrali fejrede i 2013 50 års jubilæum og sælger deres smukke og imponerende møbelsortiment til kontraktmarkeder i hele verden.


Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig