Opret ny bruger

Hos Holmrisonline A/S kan du oprette et login til vores hjemmeside, så du nemt kan handle på holmrisonline.dk. Det eneste, du skal gøre, er at vælge en mailadresse og et kodeord, som skal bruges til login. Glemmer du dit password, kan du altid få det tilsendt via mail. Med et login har du mulighed for at gemme dine kontakt- og faktureringsoplysninger, samt handle til de priser, som vi aftaler i fællesskab. Har du nogle spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere om fordelene ved et login.
Bruger type:

Brugerinformation:
Email:
*
Adgangskode:
*
Tilmeld mig nyhedsbrev:  

Faktureringsadresse:
Navn:Navn:  
Navn: Kontaktperson:
*
 
EAN nummer:
 
CVR nummer:  
Adresse:
*
Postnr.:
*
By:
*
Land:
Telefon:
*

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig