Montana
Pris
4 stk
8 stk
4 stk
KATEGORI
1 stk
MÆRKE
38 stk
BREDDE
1 stk
12 stk
DYBDE
1 stk
HØJDE
1 stk
5 stk
1 stk
9 stk

Montana

Peter J. Lassen startede i møbelbranchen i 1954 efter et karriereskift fra at være søofficer. Han samarbejdede i mange år med velkendte arkitekter, så som Arne Jacobsen, Jørn Utzon, Piet Hein og Verner Panton. Det er tydeligt at se, at Lassen blev inspireret af sine samarbejdspartnere, da Montana møblernes design er enkelt og funktionelt.

Læs mere om Montana her

Montana Reolsystemet blev grundlagt i 1982, baseret på et grundigt og gennemtænkt matematisk princip. Filosofien dertil er enkel: Alle elementerne i Montana sortimentet skal kunne kombineres på kryds og tværs, da det giver mulighed for at skabe et hav af forskellige praktiske, holdbare og elegante reolsystemer, hvis design er tidløst. Dette princip er fulgt siden 1982, og den samme tankegang er gældende i dag og fremover.

Montana møbler er designet af Peter J. og hans søn Joakim Lassen, ofte i samarbejde med Montanas eget designteam. Derudover har Montana gennem årene samarbejdet med eksterne designere, såsom Arne Jacobsen, Verner Panton samt Salto & Sigsgaard.

Kendetegnet for Montana er de mange kombinationsmuligheder, størrelser og farver indenfor reoler, hvilket Peter J. Lassen lagde stor vægt på fra starten. Alle moduler er fremstillet i MDF-fiberboards og lakeret med en højresistent vandbaseret lak, hvilket garanterer holdbarhed, funktionalitet og kvalitet. Du kan vælge mellem 42 lakfarver, 7 specialoverflader og 4 dybder, når du køber dit Montana reolsystem.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig