Moizi
MÆRKE
4 stk

Moizi

Ergonomiske sadelstole i attraktivt design


Moizo er en tysk møbelproducent, der specialiserer sig i møbler, som fremmer vores helbred. De har siden 1994 udviklet ergonomiske stole og arbejder ud fra ideen om, at vi sidder sundt, når vi sidder dynamisk.

Vores kroppe er skabt til at bevæge sig, og de forskellige stole fra Moizo er udviklet, så vi automatisk får en aktiv siddeposition, og dermed mobiliserer vores kroppe. Moizi har bl.a. udviklet en serie af sadelstole, som er optimale til arbejdsmiljøer, hvor man ofte skifter mellem stående og siddende positioner.


Læs mere om Moizi her

Moizi kombinerer ergonomi med nutidigt og attraktivt design, og stolene er brugbare i langt de fleste aspekter af hverdagslivet. Alle stole er i høj kvalitet, og Moizi arbejder med lokalt, bæredygtigt og formstøbt bøgetræ fra området omkring Westfalen regionen i Tyskland. Det er også i denne region, i byen Brakel, at Moizi planlægger, designer og fremstiller deres møbler.

Stolene bidrager til en mere dynamisk arbejdsposition, og du får en utrolig afslappet og behagelig siddeoplevelse.
Moizi 28 Sadelstol
Moizi 28 Sadelstol DKK 3.220,00

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig