Magnus Olesen
Pris
5 stk
2 stk
1 stk
3 stk
KATEGORI
1 stk
3 stk
1 stk
7 stk
MÆRKE
23 stk

Magnus Olesen

Magnus Olesen A/S ligger i det nordvestlige Danmark, blev grundlagt i 1937 af Magnus Olesen og er i dag en anerkendt møbelvirksomhed, der udvikler og producerer funktionelle stole, sofaer og tilhørende borde af høj designmæssig kvalitet.

Læs mere om Magnus Olesen her

Magnus Olesen udvikler sine møbler i samarbejde med førende designere, hvor ambitionen er at skabe unikke produkter, som tilfredsstiller et behov og gør en synlig og elegant forskel. Resultatet af denne ambition ses tydeligt i Magnus Olesens møbler, som alle fremstår udtryksfuldt og fleksibelt samtidig med, at de løser alt fra små til store indretningsløsninger. Magnus Olesen har altid vægtet samarbejdet med nogle af Danmarks mest anerkendte møbeldesignere højt, hvilket har resulteret i et produktsortiment, som vidner om høj designmæssig kvalitet i forhold til funktionalitet, holdbarhed og æstetik.

Hvor det de seneste år har været designerduoen Rud Thygesen og Johnny Thygesen, der har sat deres markante fingeraftryk på Magnus Olesens sortiment, er det i dag samarbejdet med unge innovative kræfter som Olesen og Kristiansen, Busk + Hertzog, samt 3Part Designteam, der tegner sig for den nye og fremadrettede profil. Disse samarbejder er der kommet en lang række spændende møbler ud af til loungeområder, kontorer, konferencelokaler og kantiner.
 


Om Holmrisonline


Kundeservice


Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Tilmeld Nyhedsbrev