Magasinholder
Pris
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
MÆRKE
2 stk
4 stk
1 stk

Magasinholder

Magasinholdere der ligner kunst

Hos Holmrisonline finder du et godt udvalg indenfor magasinholdere. Du har mulighed for at vælge en magasinholder i fx filt eller glas ligesom der naturligvis også findes holdere i stål.

En magasinholder købt hos os er multifunktionel i og med at den også kan fungere som avisholder og bladholder. De kan holde og fremvise mange forskellige tidsskrifter i størrelserne A4 og A3.


Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om magasinholdere

Avisholder til væg eller på fod

Vi har tidsskriftholdere til væg og på fod og I skal således blot vælge den type holder, der passer bedst til jeres lokale, hvad enten det er et kontor, lagerrum eller andet.

Holmrisonline har over 30 års erfaring i at sælge møbler til kontraktmarkedet, så ved at handle med os ved du at du har med fagfolk at gøre.

Vi sælger primært til erhvervslivet, offentlige institutioner og undervisningssektoren og er du interesseret i at vide mere om magasinholdere som stand eller til væg, så kontakt os. Skriv til os på info@holmrisonline.dk, skriv i chatten her på siden eller ring på 40 44 47 47.
Abstracta Window Tidsskriftsholder. Hvidt Skelet
Før DKK 15.590,00
DKK 14.031,00
Spar DKK 1.559,00
Læs mere

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig