Loungestole
Pris
2 stk
3 stk
2 stk
2 stk
2 stk
1 stk
KATEGORI
5 stk
3 stk
MÆRKE
1 stk
2 stk
2 stk
2 stk
7 stk
2 stk
1 stk
7 stk
1 stk
2 stk
8 stk
MATERIALE
2 stk

Loungestole

Loungestole der skaber nyt liv

Vores loungestole er et oplagt valg, hvis I trænger til nyt liv i fællesområderne. Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg af stole i både farvestrålende og afdæmpede designs. Det sikrer, at du med garanti kan finde en løsning, som matcher udtrykket i jeres lokaler.

Foruden de flotte designs byder vores stole til loungen på god siddekomfort. Hermed er de et oplagt valg til dig, der ønsker et behageligt sted at mødes med kollegaer, partnere, kunder og så videre.


Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.



Læs mere om loungestole her

Find kvalitetsbetonede stole til loungen

Hos Holmrisonline har vi sparet de dyre showrooms og lagre væk. Det betyder, at vi kan tilbyde loungestole af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Med vores mere end 30 års erfaring på møbelmarkedet har vi opbygget stor ekspertise. Har du spørgsmål om den næste stol til din lounge, skal du derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os: Vi står klar via både chat, mail og telefon.

Figuræ Qubit Stol
Varenummer: LANQ-1

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig