Levering med fragtmænd

Fragtpriser

Hos Holmrisonline.dk leverer vi en bred vifte af møbler og reservedele, som er særligt udvalgte til virksomheder, det offentlige og undervisningssektoren.

I og med vores møbler varierer i størrelse, fra 1 sæt hjul til et stort konferencebord, har vi differentierede fragtpriser.
 • Vores reservedele koster kr. 119,-
 • Vores kontorstole koster kr. 199,-
 • Vores skærme, borde og reoler koster kr. 299,-
 •  Det vil sige, at fragtprisen er afhængig af, hvilke varer du lægger i kurven.

  Din ordre bliver pålagt den højeste fragtsats, så hvis du har købt en kontorstol (Fragt: kr. 199,-) og et hæve sænkebord (Fragt: kr. 299,-) vil din fragtpris blive kr. 299,- Du vil dog aldrig skulle betale mere end kr. 299,- i fragt. Dette gælder uanset hvor mange møbler, der er i én ordre, og hvor mange leverandører, der er involveret i ordren.

  Fragtprisen inkluderer pakning og forsendelse fra producenten til kunden eller til en montør, hvis du har bestilt montering.

  Levering

  For at sikre, at dine møbler kommer frem i god behold, bliver dine møbler leveret med professionelle fragtmænd, der er specialiseret i at transportere møbler.

  Når dine møbler er klar til at blive afsendt fra producenten, bliver din ordre lagt ind i en forudbestemt rute, der er fastlagt af fragtmanden, og vi har derfor ikke indflydelse på den eksakte rækkefølge og kan derfor heller ikke forudsige det præcise tidspunkt for leverancen.

  Men vi kan dog sørge for, at du bliver ringet op 1 time inden levering. Ovenstående fremgangsmåde sikrer, at vi kan holde vores fragtomkostninger nede, hvilket i sidste ende kommer dig til gode.

  Møblerne bliver leveret til fortovskant, lager eller gadedør. Du er selv ansvarlig for at bære møblerne ind eller op på den rette etage. Hvis du ikke selv ønsker at stå for dette, kan du bestille opbæring og montering hos os mod betaling. Prisen afhænger af møblets størrelse samt antal.

  Har du bestilt møbler fra forskellige leverandører, kan dine varer blive leveret af flere forskellige lastbiler på forskellige dage.

  Sådan bliver dine møbler leveret

  Når du får dine møbler, er det vigtigt, at du med det samme tjekker, om møblerne er kommet frem i god og ubeskadiget behold.

  Det er forskelligt, hvordan dine møbler leveret. Nogle blivere leveret samlet, andre skal monteres. Fælles for dem alle er, at der følger en monteringsvejledning med møblet, som er enkelt at samle.

  Reoler: Reolerne leveres samlet fra fabrikken. Det eneste, du skal gøre, er at skrue evt. greb på lågerne.

  Kontorstole: Vores kontorstole leveres i en kasse og består af ca. fire dele, som skal sættes sammen. Det er meget enkelt og tager kun ca. 5 min.

  Hæve Sænkeborde: Bordene leveres i 3 eller 4 colli alt efter, hvilken leverandør, det kommer fra, og kan samles på ca. en halv time.

  Er du i tvivl, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os, så guider vi dig igennem montering.


   


  Om Holmrisonline


  Kundeservice