Lanab
Pris
3 stk
KATEGORI
3 stk
MÆRKE
3 stk

Lanab

Dansk distributør af kontorstole og loungemøbler


Her er tale om ergonomiske kontorstole, som har til formål at give brugeren den bedst mulige siddeløsning. Lanab er fra Sverige og topmålet når det kommer til området ergonomisk kontorstol.

På Holmrisonline.dk finder I både klassiske kontorstole og kontorstole, som har fået et ekstra pift på designet. Vi tilbyder bl.a. Senso, Strike, Leaf og Classic kontorstol fra Lanab. I skal blot bestemme udseendet på jeres kontorstole.


Læs mere om Lanab her

Lanab kontorstole til erhvervslivet


Holmrisonline har over 30 års erfaring i salg af møbler til kontraktmarkedet og vi sælger bl.a. møbler til erhvervslivet, det offentlige og undervisningssektoren. Alt sammen naturligvis til den helt rette pris.

Har I spørgsmål vedrørende Lanab kontorstole, så send os en mail på info@holmrisonline.dk, skriv i chatvinduet eller ring til os på telefonnummer 40444747.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig