Find den rette kontorstol til dine behov

Kontorstole - Find den rigtige kontorstol til dig.

Hos Holmrisonline A/S har vi nøje udvalgt vores leverandører af kontorstole, og vi er derfor sikre på, at vi også kan finde en kontorstol, der passer til dig.

Vi samarbejder med de førende leverandører af kontorstole og har en kontorstol, som lever op til vores kunders krav, hvad enten det er design, funktionalitet, ergonomi eller pris, der er de afgørende faktorer. Vi forhandler kontorstole fra RBM (tidligere Rabami), Viasit, RH Stolen, Lanab og Labofa

Under vores leverandører af kontorstole har vi samlet nogle gode råd i forhold til at sikre en ergonomisk siddestilling. Disse bygger på mange års research og forskning i ergonomi både fra vores leverandører og eksterne ergoterapeuter.

Hvilken kontorstol skal jeg vælge?

Vores udbud af kontorstole afspejler høj kvalitet og funktionalitet. Dog er der forskel på prisklasserne og hvilke egenskaber, der er blevet lagt vægt på. Det kan således være en svært at bestemme sig for, hvilken kontorstol, man skal vælge. Vi har derfor samlet et kort overblik over kvaliteterne ved hvert mærke, som du kan benytte i din jagt efter den helt rette kontorstol.

Ergonomi og holdbarhed

Hvis din kommende kontorstol skal være særdeles ergonomisk og holdbar, vil en kontorstol fra Labofas kontorstole-serien, Ego, være et godt bud. Denne serie leverer kontorstole fremstillet i aluminium, hvilket sikrer den høje holdbarhed. Derudover er disse kontorstole specielt designet til at sikre en aktiv og åben siddestilling i alle de mulige positioner.

Ergonomi med fysiske problemer for øje

Er du derimod på udkig efter en ergonomisk kontorstol, der kan løse fysiske problemer i forbindelse med stillesiddende arbejde, fører vi RH kontorstole, der har dette til formål. Sådanne kontorstole vil således være god til dig, der døjer med dårlig ryg. Disse stole vægter ligeledes funktionalitet og komfort højt, hvilket sikrer den høje kvalitet og ergonomi.

Høj funktionalitet og komfort

Du kan ligeledes finde ergonomi, komfort og kvalitet i kontorstole fra Viasit. Disse kontorstole sikrer den optimale kombination af funktionalitet og siddekomfort samt kan justeres i både sædet, ryg- og armlænet.

Funktionalitet til imødekommende priser

Søger du en professionel kontorstol til fornuftige priser, vil RBM være et glimrende bud. Disse kontorstole varier i priserne og funktionaliteten. Du kan her finde den rette RBM kontorstol, der er bedst til prisen.

Komfort, kvalitet og design

Lanab leverer ligeledes kontorstole, der varier i pris og funktionalitet. Du kan finde en simpel og lille kontorstol, der sikrer konstant rygkontant samt gå efter det mere professionelle udtryk, hvor design, kropsstøtte og synkronfunktion er vægtet højt.

Bliv anbefalet en kontorstol til dig

Er du i tvivl om, hvilken kontorstol, der bedst dækker dine behov? Så står vi klar til at hjælpe dig igennem junglen af muligheder. Du kan udfylde denne formular og blive kontaktet af vores personale, eller ringe på tlf. 40 44 47 47. Vi vil glædeligt guide dig hen imod den helt rette kontorstol.

Bliv anbefalet en kontorstol til dig

Er du i tvivl om, hvilken kontorstol, der bedst dækker dine behov? Så står vi klar til at hjælpe dig igennem junglen af muligheder. Du kan udfylde denne formular og blive kontaktet af vores personale, eller ringe på tlf. 40 44 47 47. Vi vil glædeligt guide dig hen imod den helt rette kontorstol.
 


Om Holmrisonline


Kundeservice