Konferencestole
Pris
3 stk
9 stk
19 stk
5 stk
2 stk
1 stk
KATEGORI
12 stk
73 stk
MÆRKE
3 stk
9 stk
6 stk
11 stk
7 stk
4 stk
7 stk
26 stk
MATERIALE
1 stk

Konferencestole

Den optimale konferencestol

Der er mange hensyn at tage, når man skal finde den optimale konferencestol. En mødestol skal passe til rummet og de andre møbler. Derudover skal en stol være komfortabel, så lange møder ikke bliver en ergonomisk udfordring. En god siddestilling er essentiel, hvis man vil forebygge muskelspændinger og andre problemer med kroppen.


Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om konferencestole her

Hos Holmrisonline finder du konferencestole i utallige varianter fra førende producenter, bl.a. Magnus Olesen, Choiseline, Fumac og RBM. Vores leverandører har i mange år produceret konferencemøbler til det danske marked og udmærker sig ved en uovertruffen funktionalitet til fornuftige priser. Vores producenter designer møbler i bl.a. finér, hvor et tyndt lag træ sættes uden på en kerne af MDF-plader. Finér giver en konferencestol samme udseende som en stol af massivt træ, men til en langt lavere pris. Som massivt træ får finér patina i løbet af stolens levetid.

En polstret konferencestol giver ofte større komfort, bedre akustik og en blødere stemning i mødelokalet. Vi tilbyder et meget stort udvalg af tekstiler, mønstre og farver, hvormed du kan få lige den indretningsstil, du ønsker: Elegant eller trendy, formel eller sjov, samt et perfekt match til de eksisterende møbler, gulvet, vægfarver, lysindfald osv.

Har du brug for at skabe en uformel stemning i jeres mødelokale, kan vi som alternativ eller supplement til den klassiske mødestol tilbyde en sofa i mange forskellige stilarter. Rabami (RBM) har bl.a. udviklet et sofasystem, Sweep, med et højt komfort- og funktionsniveau, der passer til lounges, venteværelser og pausemiljøer.

Holmrisonline har et stort udvalg af konference-, kantine- og kontormøbler samt diverse tilbehør til professionelle. Vi har bl.a. et bredt udvalg af stålkeramiske whiteboards til tusch, magneter og/eller projektion samt stilrene opslagstavler til magneter og/eller nåle. En anden mulighed er også de flotte glastavler, kaldet Chat Board, fra danske Focus Products. Skrivetavlerne fås i 24 flotte farver og 13 forskellige størrelser.

Ønsker du vejledning i at finde den perfekte konferencestol, kan du kontakte os på mail: rjm@holmrisonline.dk eller tlf. 40 44 47 47. Vi kommer også  gerne ud og rådgiver om indretning af jeres mødelokale, hvad enten det er lille, stort eller en del af et åbent kontorlandskab. Derudover har I mulighed for at få en stol på prøve i 14 dage uden beregning.
Før DKK 4.518,00
DKK 3.614,00
Spar DKK 904,00
Læs mere
Før DKK 4.213,00
DKK 3.370,00
Spar DKK 843,00
Læs mere
Varenummer: 16-9073
Før DKK 6.821,00
DKK 5.457,00
Spar DKK 1.364,00
Læs mere

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig