Pris
7 stk
15 stk
17 stk
7 stk
7 stk
KATEGORI
6 stk
8 stk
32 stk
39 stk
MÆRKE
6 stk
3 stk
21 stk
6 stk
10 stk
7 stk
3 stk
8 stk
5 stk
MATERIALE
14 stk
14 stk
1 stk
FORM
2 stk
13 stk
10 stk
1 stk
LÆNGDE
1 stk
5 stk
3 stk
5 stk
2 stk
1 stk
DYBDE
3 stk
3 stk
5 stk
1 stk
HØJDE
17 stk

Konferencemøbler

Konferencemøbler til alle typer møderum

Holmrisonline fører et bredt sortiment af konferencemøbler, dvs. stole og borde til både formelle og uformelle møder. Vi tilbyder mødestole og mødeborde til såvel store som små konferencerum samt til åbne kontorlandskaber. Vi har møbler fra førende producenter, herunder Fumac, Choiseline og Magnus Olesen. Udover mødemøbler har vi et stort udvalg af klassiske og moderne kantine- og kontormøbler, f.eks. skriveborde med hæve/sænke funktion.


Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om konferencemøbler her

Rummets udtryk påvirkes i høj grad af både farver og faconer på konferencemøbler. De optimale møbler til møderum er nøje afstemt med rummets størrelse, lysindfald samt farver på gulv, vægge og loft. Organiske former og afrundende hjørner bløder op, mens skarpe linjer og kanter giver et mere strømlinet udtryk.

Hvor træfarver tilfører et lokale varme, kan metalfarver og malede overflader give et mere køligt udtryk. Konferencemøbler af flere forskellige træsorter kan give et rodet indtryk, men det kan også se forkert ud, hvis rummet bliver domineret af en bestemt træsort. Det giver ofte mere dynamik at dyrke kontrasten, f.eks. egefiner til betongulvet og hvid laminat til plankegulvet. De senere år har især egetræ vundet frem, og kombineret med en hvid overflade, vil indretningen stå super flot og moderne.

Hos Holmrisonline kan du købe komfortable konferencemøbler, og vi vejleder naturligvis også i ergonomi. Man stiller normalt ikke de samme høje ergonomiske krav til møbler til mødelokalet som til kontormøbler, men de bør ikke desto mindre være komfortable. Flere af vores produkter er opbygget omkring en søjlefod, hvilket giver optimal siddekomfort hele vejen rundt om bordet, da man ikke kommer i karambolage med bordben. Ligesom kontormøbler er det muligt at få konferencemøbler i justerbar højde, så lange arbejdsmøder ikke giver problemer med ryg og skuldre.
Ønsker du et mere uformelt udtryk i dit konferencerum, kan du supplere de klassiske møbler til mødelokalet med vores flotte loungemøbler, der kan benyttes før eller efter mødet.

Fra den danske møbelproducent Stouby, fører vi stilrene polstrede hvilestole og sofaer, der egner sig til receptioner, loungeområder og andre opholdsrum. Sæde- og rygpuder i stof er vendbare, og man kan vælge mellem flere forskellige slags ben, så de polstrede konferencemøbler matcher gulvet.

Fra Magnus Olesen, fører vi de eftertragtede loungesystemer, hvor de behagelige møbler kan opstilles i cirkler, rækker, slanger osv. Serien Flow kan yderligere kombineres med arme for enden af elementerne og eller borde mellem elementerne.

Har du spørgsmål til vores produkter, kan du kontakte os på mail: rjm@holmrisonline.dk eller tlf. 40 44 47 47. Ønsker du vejledning i forbindelse med indretningen af et konferencerum, kommer vi også gerne på besøg – helt uforpligtende.
Før DKK 8.338,00
DKK 7.088,00
Spar DKK 1.250,00
Læs mere
Før DKK 8.881,00
DKK 7.549,00
Spar DKK 1.332,00
Læs mere
Før DKK 8.338,00
DKK 7.088,00
Spar DKK 1.250,00
Læs mere

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig