Konferenceborde
Pris
14 stk
7 stk
7 stk
KATEGORI
7 stk
35 stk
1 stk
MÆRKE
4 stk
1 stk
21 stk
1 stk
3 stk
MATERIALE
14 stk
14 stk
1 stk
FORM
2 stk
14 stk
9 stk
1 stk
BREDDE
1 stk
LÆNGDE
1 stk
6 stk
3 stk
6 stk
2 stk
1 stk
DYBDE
1 stk
4 stk
3 stk
6 stk
1 stk
HØJDE
1 stk
17 stk

Konferenceborde

Stilfulde konferenceborde i flot design

Hos Holmrisonline finder du et funktionelt og stilrent konferencebord til alle former for mødeaktiviteter. Vi kan tilbyde et mødebord til både små og store konferencerum samt til åbne kontorlandskaber. Har du brug for et bord i en utraditionel facon eller farve, har vi flere valgmuligheder. Vi fører bordplader i mange forskellige former og overflader (finér, laminat, linoleum, melamin osv.).


Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om konferenceborde her

Vi samarbejder bl.a. med de førende producenter Fumac, Choiseline og Magnus Olesen, der er kendt for at kombinere komfort med æstetik. Man stiller normalt ikke de samme høje ergonomiske krav til et konferencebord som til et hæve sænkebord. Mange af de ergonomiske hensyn, som indgår i designet af kontormøbler, overføres imidlertid til konferencemøbler. Derfor kan du også få et mødebord med justerbar højde. Vi kan eksempelvis også tilbyde et bord opbygget omkring en søjlefod, hvilket giver optimal siddekomfort hele vejen rundt om bordet.

Et bord med hæve/sænke funktion gør det nemt og bekvemt at opnå den optimale arbejdsstilling ved lange arbejdsmøder. Med et enkelt tryk på en knap, kan bordpladen arrangeres i den ønskede højde, og man kan variere sin arbejdsstilling mellem siddende og stående. Med en hæve-sænke funktion kan du ligeledes tilpasse bordets højde til forskellige stole, der er medbragt fra kontoret.

Vi har naturligvis også et stort udvalg af matchende stole til dit konferencebord, med eller uden hjul eller polstring. Vores polstrede stole fås i et stort udvalg af stoftyper, mønstre og farver, som varierer alt efter producenternes stofsortimenter.

Som supplement tilbyder vi også behagelige loungemøbler, der kan bruges i pauserne. Fra Stouby tilbyder vi sofaer og hvilestole i flot design, og fra Magnus Olesen fører vi bl.a. loungesystemet Flow, hvor stole kan opstilles i cirkler, rækker, slanger osv., evt. med borde mellem elementerne.

Et konferencebord fås også med kabelbakke, som er integreret i bordpladen, og dermed kan mødedeltagere benytte lap tops under mødet. Adgang til kabelbakken opnås via åbninger i bordpladen, som er elegant aflukket med hængslede dæksler, og hvor antallet af åbninger vælges efter behov. Derudover kan vi levere lydabsorberende materiale monteret i konstruktionen under bordpladen. Det forbedrer akustikken i konferencerummet.

Holmrisonline har mange års erfaring med indretning af mødelokaler, og vi kommer gerne ud og rådgiver om valg af det optimale konferencebord med hensyn til både ergonomi, akustik og æstetik.  Du har også mulighed for at få et bord på prøve i 14 dage uden beregning. Kontakt os på mail: rjm@holmrisonline.dk eller tlf. 40 44 47 47.
Før DKK 8.338,00
DKK 7.088,00
Spar DKK 1.250,00
Læs mere
Før DKK 8.881,00
DKK 7.549,00
Spar DKK 1.332,00
Læs mere
Før DKK 8.338,00
DKK 7.088,00
Spar DKK 1.250,00
Læs mere
 


Om Holmrisonline


Kundeservice


Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Tilmeld Nyhedsbrev