Klapborde
Pris
1 stk
1 stk
1 stk
KATEGORI
2 stk
1 stk
MÆRKE
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
4 stk
MATERIALE
1 stk
FORM
1 stk
LÆNGDE
2 stk
2 stk
3 stk
2 stk
1 stk
DYBDE
1 stk
2 stk
1 stk
HØJDE
1 stk

Klapborde

Klapborde giver fleksibilitet.


Med arbejdsformer og aktiviteter, der konstant er i udvikling, kan det være en udfordring altid at have den optimale indretning af arbejdspladsen. Derfor er foldeborde, som de også kaldes, en velegnet løsning, så længe de lever op til kravene som flot design, funktionalitet og god ergonomi. Anvendelsen af klapborde betyder, at mulighederne for at skalere mængden af borde ikke behøver være et problem. Alle klapborde i vores sortiment kan hurtigt foldes og stables og optager derefter minimal plads.


Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om klapborde her

Holmrisonline har samlet markedets bedste bud på klapborde, så maksimal fleksibilitet og mobilitet kan opnås uden at gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet. Foldeborde er underlagt de samme strenge krav til flot design, gode materialer og stabilitet som vores øvrige borde. Derfor kan vores klapborde uden problemer anvendes både på kontoret, i kantinen, i foyeren og på større fællesområder.

Solide Foldeborde - Vores leverandører af klapborde er blandt de mest innovative og erfarne i Danmark. Vi forhandler klapborde fra Choise Line, Labofa, RBM og Magnus Olesen. Alle er anerkendte for deres solide håndværk, høje kvalitetskrav og nøje udvalgte materialer. RBM (Rabami) er kendt for sine klapborde i serien Connect, der passer til det trendy reklamebureau, det mobile kontor eller det livlige fællesområde. Hjulene gør, at de let kan køres væk og stables sammen. De kan foldes sammen og stables med et enkelt greb. Vælg mellem rektangulære eller ellipseformede bordplader på metalben af lakeret eller poleret aluminium.

Mobile klapborde - Flere klapborde i vores sortiment er udstyret med hjul, så kontorlandskabet nemt kan indrettes efter behov, og medarbejderne kan placere sig i ad hoc grupper. Materialerne, der bruges i vores foldeborde, er desuden nøje udvalgt, så de både er lette at transportere og stadig er fuldstændig stabile. Det er essentielt, at klapborde er nemme at benytte. Både når de skal klappes op, lukkes sammen, og når de skal stables. Derfor lægger vi meget vægt på, at de designmæssige løsninger er gennemtænkte med henblik på brugervenlighed for alle. Se eks. den seneste nyhed fra danske Choise Line, der med deres Flipbord Concept har skabt et flot og meget brugervenligt klapbord.

Er klapborde det rette valg? Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge klapborde til dit kontor, kan vi hjælpe med at afdække dine behov og finde den optimale løsning. Hvis det drejer sig om en større sag, kommer vi også gerne ud til dig og hjælper dig med indretningen.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig