Klapborde undervisning
MÆRKE
2 stk

Klapborde undervisning

Praktiske og anvendelige klapborde

Klapborde til undervisningsbrug har især en praktisk funktion, som gør dem meget anvendelige. De kan klappes sammen og opmagasineres, når de ikke lige skal bruges.

Disse borde er rigtig gode som skoleborde og kan indsættes i og udtages af klasselokaler alt efter behov. Det giver skolen stor fleksibilitet i forhold til bordplads.


Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om klapborde til undervisning her

Skoleborde på transportvogn er godt for ryggen

Udover disse elevborde kan I naturligvis også erhverve jer en transportvogn til bordene, så hverken servicemedarbejdere eller lærere skal slæbe og løfte bordene. Sæt klapbordet på vognen og kør den til afsætningsstedet. Det er nemt og godt for ryggen.

Holmrisonline er eksperter i salg af bl.a. undervisningsmøbler og når du kontakter os med henblik på køb af diverse møbler til skole, så åbner vi en dialog om møblerne. Resultatet bliver en løsning, hvor I får de optimale møbler til jeres lokaler til en rigtig god pris.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig