Kantinestole
Pris
16 stk
27 stk
6 stk
KATEGORI
75 stk
12 stk
MÆRKE
2 stk
8 stk
8 stk
7 stk
3 stk
1 stk
17 stk
14 stk
14 stk
MATERIALE
3 stk

Kantinestole

Kantinestole til den fleksible arbejdsplads


Kantinen spiller en vigtig rolle i medarbejdernes hverdag. Ud over at være det sted, de indtager deres frokost, benyttes rummet ofte til mange andre formål. Det har betydning for valget af kantinestol. Kantinen er en essentiel del af den fleksible arbejdsplads, hvor medarbejdere samarbejder på tværs og ofte benytter kantinen til møder, seminarer eller konferencer. For at skabe de bedste betingelser for effektivitet, kreativitet og arbejdsglæde er det derfor afgørende, at en kantinestol er både komfortabel og fleksibel. Den skal være let at bære, så der hurtigt kan flyttes om på møblementet. Den skal være god at sidde på, både til det hurtige måltid og det lange møde. Den skal være let at gøre rent, og den skal være designet, så den passer til omgivelserne.


Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om kantinestole her

God stil og høj komfort

Hos Holmrisonline finder du stole, der er mere end bare pænt design. Fra vores tætte dialog med vores kunder ved vi, at de ergonomiske krav til deres kantinestol er essentielle og mindst lige så vigtige som de visuelle. Vi fører kantineborde og -stole fra de førende danske producenter, og som webshop kan vi tilbyde yderst konkurrencedygtige priser. Labofa er repræsenteret dels med serien Shark og senest med Toro og Groovy, der følger den moderne stil af høj kvalitet.

RMB har eksisteret i mere end 35 år og er kendt for både stor holdbarhed, godt håndværk og innovative løsninger. Fumac har leveret kvalitetsmøbler til danske arbejdspladser i mere end 30 år. Magnus Olesen har siden 1937 kombineret høj kvalitet, ergonomi og gennemførte designløsninger. En kantinestol fra Holmrisonline fås i mange forskellige farver og faconer. De mange muligheder gør, at en kantinestol fra Holmrisonline medvirker til at understøtte arbejdspladsens visuelle profil og kan afstemmes med det øvrige inventar.

At vælge en kantinestol - Det kan være svært at vælge den rigtige kantinestol. Det er derfor, vi i Holmrisonline i større sager tilbyder både analyse og vejledning. Hele vejen igennem beslutningsprocessen er vi klar til at besvare eventuelle spørgsmål og følger naturligvis op for at sikre, at valget er det rigtige.

Holmrisonline har kunder i alle industrier og organisationer, og derfor tilbyder vi stor valgfrihed, når det kommer til materialer og design. Det vigtige er, at vores kunder finder den løsning, der sender det signal, der passer til resten af virksomheden eller organisationen.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig