Pris
5 stk
25 stk
9 stk
2 stk
2 stk
KATEGORI
11 stk
41 stk
5 stk
12 stk
MÆRKE
4 stk
2 stk
5 stk
8 stk
2 stk
1 stk
8 stk
5 stk
14 stk
3 stk
MATERIALE
1 stk
11 stk
2 stk
FORM
2 stk
1 stk
BREDDE
3 stk
7 stk
LÆNGDE
3 stk
3 stk
3 stk
3 stk
DYBDE
1 stk
9 stk
3 stk
HØJDE
1 stk
10 stk

Kantinemøbler

Fleksible kantinemøbler til gode priser

I dag fungerer kantinen som mere end blot en frokoststue. Den moderne arbejdsplads er indrettet med henblik på optimal kommunikation, interaktion og fleksible arbejdsformer, så kantinen både kan bruges til det gode måltid, det uformelle møde og de hyggelige arrangementer. Kantinen indgår som et vigtigt socialt omdrejningspunkt i hverdagen, og derfor er det afgørende at vælge de rette kantinemøbler.


Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om Kantinemøbler her

Kantinemøbler fra Holmrisonline kan kombineres og bruges på kryds og tværs. Efter behov kan kantinen omdannes fra spiseområde til konferencesal, møderum eller undervisningslokale. De mange forskellige modeller betyder, at mødeformen kan varieres fra det intime til stormøder.
Med kantinen som socialt omdrejningspunkt har valget af kantinemøbler stor betydning. Ofte vil besøgendes første indtryk af virksomheden eller institutionen være kantinen, og man bør derfor tage hensyn til den signalværdi, der ligger i valget af stil og design.

Vi hjælper dig gerne med valg af kantinemøbler, så de afstemmes med rummet, og der skabes sammenhæng med resten af virksomhedens inventar. Det giver et naturligt flow fra kontorer og mødelokaler til kantinen og dermed mulighed for større fleksibilitet og sammensætning af møbler på tværs af rum og afdelinger.

Vi indretter både til kontorer og kantiner, og vores sortiment spænder så bredt, at vi kan finde løsninger, der tilgodeser alle behov. Vi ønsker at give vores kunder mulighed for at indrette sig med kantineborde af højeste kvalitet til de mest konkurrencedygtige priser. Det kan vi gøre, fordi vi har fravalgt en fysisk butik og bruger vores webshop som showroom.

Vi kommer naturligvis gerne ud i virksomheden eller skolen, så netop jeres behov danner grundlag for valget af møbler til kantinen. I har også mulighed for at få produkterne på prøve.
Vi har sammensat vores sortiment af kantinemøbler med produkter fra førende danske producenter. Vi samarbejder med producenter som Labofa, som udover serien Shark, netop har præsenteret to nye serier: Toro og Groovy. Vi forhandler desuden RBM, Fumac og Magnus Olesen, der alle gennem årtier har cementeret deres position på markedet og tilbyder møbler, der er tilpasset danske standarder.

Vi har valgt produkter, så der er mange valgmuligheder inden for stil og design, men hele tiden med god ergonomi og lækkert design som fællesnævnere.
Labofa Toro Kantinestol
Varenummer: LABLT0111
Før DKK 1.632,00
DKK 1.305,00
Spar DKK 327,00
Læs mere
Varenummer: 259-63
Før DKK 1.632,00
DKK 850,00
Spar DKK 782,00
Læs mere
 


Om Holmrisonline


Kundeservice


Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Tilmeld Nyhedsbrev