Kantineborde
Pris
1 stk
4 stk
3 stk
3 stk
KATEGORI
17 stk
7 stk
MÆRKE
3 stk
2 stk
3 stk
1 stk
5 stk
3 stk
MATERIALE
4 stk
FORM
4 stk
3 stk
LÆNGDE
6 stk
6 stk
7 stk
6 stk
1 stk
DYBDE
2 stk
7 stk
1 stk
1 stk
HØJDE
2 stk

Kantineborde

Kantineborde af høj kvalitet

Et kantinebord fra Holmrisonline er det bedste udgangspunkt for et behageligt måltid eller en god samtale. Hvert eneste kantinebord fra Holmrisonline er nøje udvalgt efter vores høje standarder for kvalitet og design. Gennem vores samarbejde med nogle af Danmarks førende producenter af kantineborde, kan vi tilbyde vores kunder et væld af muligheder til meget konkurrencedygtige priser. Hos Holmrisonline finder du et kantinebord fra bl.a. RBM, Fumac Choiseline, Andersen Furniture og Labofa. De har alle mange års erfaring og er veletablerede på såvel det danske som internationale marked. Deres gode renommé bygger på solidt håndværk, flotte designløsninger, høj kvalitet, stor fleksibilitet, samt erfaring med udvikling og produktion af kantineborde.


Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Læs mere om kantineborde her

Blandt vores kantineborde kan du finde Fumacs kantinebord Zign i to størrelser; 120x80 eller 180x80 cm med eller uden stoleophæng. Vælg mellem bordplade i bøg eller ahorn finér samt i bøg, ahorn, antracit eller hvid laminat. Rabami (RBM) er især kendt for sit runde kantinebord, der ligesom RBM's andre borde kan anvendes til både møder og spisning. Magnus Olesens kantinebord Pause er en serie med både kvadratiske, rektangulære og runde borde. Bordpladen er udført i enten farvet specialhærdet glas eller laminat.

Rundt om bordet - Kantinen er et område, der får stadig større social betydning og fungerer som et vigtigt element i den fleksible arbejdsplads. Derfor kan vores kantineborde kombineres og bruges på kryds og tværs. Efter behov kan kantinen omdannes fra spiseområde til konferencesal, møderum eller undervisningslokale. De mange forskellige størrelser betyder, at mødeformen kan varieres fra det tætte og intime, til plenum-baseret sparring ved langborde. Vi har en meget bred vifte af modeller i vores sortiment, der kendetegnes ved utallige kombinationsmuligheder. Vi har et stort udvalg af kantinestole, der matcher dit kantinebord, både når det gælder form og funktion.

Brugervenligt og holdbart kantinebord - Selvom vores kantineborde er meget forskellige, når det kommer til stil og design, er der en række egenskaber, der går igen. Et kantinebord skal være robust og nemt at vedligeholde. Et kantinebord bruges dagligt af mange mennesker, og i forbindelse med spisning er det vigtigt, at den hyppige rengøring er nem og ikke efterlader spor.

Alle kantineborde hos Holmrisonline er derfor valgt efter, om de lever op til krav om enkel rengøring og stor holdbarhed. Samtidig lægger vi vægt på, at vores fleksible løsninger, som eks. klapborde, hvor borde kan klappes sammen, kobles sammen, eller stole sættes op under bordpladen, skal være enkle og ikke forudsætte særligt kendskab eller stor styrke.
 


Om Holmrisonline


Kundeservice


Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Tilmeld Nyhedsbrev