Inspiration til indretning af kontorer

Drømmer du om et smart og moderne kontor?

Få 10 møbeltips til at skabe et trendy kontor.

10 fede fiduser til kontorindretning

Hvis I ikke har en indretningsarkitekt klar på sidelinjen, når kontoret skal indrettes, kan det være svært. For hvad er vigtigt, og hvordan gør I?

Vi har allieret os med indretningsarkitekt Susanne Magelund, der serverer 10 fede fiduser til kontorindretningen.

1. Skab overblik

Hvad er godt og skidt ved indretningen, som den er nu? Hvad kunne være bedre? Har bordene og reoler den rigtige størrelse? Har arbejdsfunktioner ændret sig? Kan ubrugt eller sjældent brugt materiale sættes i depot og give plads til andre aktiviteter?

2. "Ryd" rummet


Lav en plantegning i mål af rummet, så du kan se det helt tomt. Lad være med at lade den gamle indretning spænde ben for nye muligheder. Og få evt. hjælp af møbelfirma eller indretningsarkitekt - det kan spare både tid og penge.


3. Tegn ganglinjer


Tegn ganglinjer ind og placér de forskellige funktioner i rummet, så det bliver mest logisk. Hvem sidder bedst sammen? Hvem har brug for afskærmning/ro?


4. Lyt til medarbejderne


Få dem til at byde ind med forslag til løsninger - ikke stille krav til "mig og mit”.


5. Akustik/efterklang kan være et problem


Er der nok lydabsorberende materiale i rummet? Ellers skal det tænkes ind nu.

Læs også, hvordan du skaber en god akustik på din arbejdsplads


6. God belysning er vigtigt for et godt arbejdsmiljø.


Sig farvel til lysstofrør i loftet og få hjælp til kvalitetslys med LED.


7. Vælg gennemgående møbler og gulvbelægninger i neutrale farver


Vælg gennemgående møbler og gulvbelægninger i neutrale farver, som holder i mange år i stedet for at vælge moderigtige farver eller træsorter, som helt sikkert bliver umoderne, inden de er slidt op.


8. Vælg enkelte møbler


Vælg enkelte møbler, som gerne må fange opmærksomheden i mere markante farver: puffer, mindre opholdsgrupper osv. De kan bedre skiftes ud eller flyttes, hvis du bliver træt af farven.


9. Undgå bevidstløse potteplanter


Man siger, det er sundt med grønt - men halvdøde, slatne planter gør ikke noget godt for nogen. Så hellere koncentrere indsatsen nogle få steder og få lavet en plantevæg, eller hvis lyset tillader det, en kæmpe plante det rigtige sted. Få råd og vejledning af en professionel gartner, så det altid ser frisk ud. Plantevægge giver også fugt til rummet, som kan modvirke statisk elektricitet. En anden fordel er, at når man først har installeret plantevæggen, så kan de enkelte planter nemt skiftes ud, og de er ikke så dyre som kæmpeplanterne.


10. Brug vægfladerne til at fortælle en god historie


Brug vægfladerne til at fortælle en god historie om virksomheden, skabe en stemning eller bare lad dem stå tomme i en flot farve. Maling kan nemt ændres og hellere lade øjet få ro, end belaste og forvirre med falmede, indrammede plakater eller amatørkunst. Skal det være kunst, så investér i noget ordentligt. Man kan også låne kunst til firmaer.Skab et godt arbejdsmiljø med en god akustik

Det er vigtigt, at man har fokus på akustikken for at sikre medarbejdernes trivsel. Man kan bl.a. skabe en god akustik ved hjælp af akustik paneler, skærmvægge og bordskærme. Som følge af den store stigning i storrumskontorer er behovet for akustik elementer også steget. Og i dag behøver man ikke at lade sig nøjes med en kedelig skærmvæg, som ikke bidrager til lokalets indretning. Se billederne herunder og bliv inspireret af vores flotte akustik løsninger.

Abstracta Aircone Akustik Panel


Abstracta Airflake Skærm


Skab et flot og moderne kontormiljø med Andersen Furniture

Med de flotte kvalitetsmøbler fra Andersen Furniture kan du skabe et eksklusivt udtryk i din virksomhed. Andersen Furniture har gennem de senere år skabt kommende designklassikere i samarbejde med bl.a. byKATO, og resultatet er blevet en flot møbelserie i moderne design, hvor man stadig holder fast i de mange års erfaring med dansk møbelhåndværk. Se de flotte, prisvindende møbler herunder og bliv inspireret.


Andersen Furniture - Forum Klapbord

Forum foldebord fra Andersen Furniture er et eksklusivt klapbord, der kan bruges i mange sammenhænge.


Andersen Furniture - Sideboard Reol

Sideboard reolen er et flot møbel, som vil passe ind i ethvert kontor eller møderum, hvor man ønsker at skabe et moderne udtryk. Med Sideboard reolen S1 får du en funktionel reol, der designmæssigt er noget ud over det sædvanlige.


Kontorstole Anno 2014 - Fox fra danske Labofa


Mødelokaler

Find de enkelte billeder eller produkter ved at klikke på dem. 


Om Holmrisonline


Kundeservice