Holmris
Pris
7 stk
6 stk
14 stk
24 stk
13 stk
KATEGORI
21 stk
MÆRKE
80 stk
MATERIALE
2 stk
29 stk
25 stk
FORM
3 stk
7 stk
21 stk
11 stk
BREDDE
1 stk
LÆNGDE
1 stk
1 stk
3 stk
11 stk
1 stk
11 stk
2 stk
8 stk
2 stk
DYBDE
11 stk
3 stk
12 stk
7 stk
7 stk
1 stk
HØJDE
7 stk
18 stk
6 stk
2 stk
2 stk

Holmris

Møbler i flot dansk design


Holmris har gennem tre generationer leveret møbler til det danske bolig- og projektmarked, men har siden 1994 specialiseret sig i kontormøbelinventar. Holmris har fabrik i Bjerringbro og tilbyder et bredt sortiment af møbler med fokus på design, funktionalitet og ergonomi. Med møblerne skaber Holmris ekstraordinære løsninger, der understøtter arbejdsglæde, innovation og effektivitet.


Læs mere om Holmris her

De har bl.a. udviklet serierne Milk Desk og X-Table, som er hævesænke skriveborde i utrolig flot og moderne design. X-Table skrivebordene kan højdejusteres manuelt, hvilket både sparer energi og holder brugerne aktive.

Møblerne fra Holmris har en bæredygtig miljøprofil, og de tænker i råvarer, konstruktioner og bæredygtige leverancer, der holder på sigt.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Fredag:
Kl. 8.00 - 17.00

Holmrisonline A/S     Inge Lehmanns Gade 10. 6. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig