Hay
KATEGORI
8 stk
MÆRKE
52 stk

Hay

Moderne møbler fra danske Hay

Hay blev etableret i 2002 af ægteparret Rolf og Mette Hay sammen med grundlæggeren af Bestseller Troels Holch Povlsen. På få år er Hay blevet en stor succes både herhjemme og i udlandet, og de er i dag en af Danmarks største møbelproducenter. Fra start har deres vision været at skabe fremtidens designklassikere, og det må man sige, at de har formået.


Læs mere om Hay her

Hay fik for alvor sit gennembrud med den populære About a Chair serie, som de har udviklet i samarbejde med designeren Hee Welling. Stolene blev udviklet med fokus på iøjnefaldende enkelhed samt bred anvendelighed, og det har været en så stor succes, at About a Chair er blevet kaldt nutidens svar på Arne Jacobsens 7’er-stol.

I dag er Hay kendt for at skabe moderne og innovative møbler med et funktionelt design. De skaber møbler i høj kvalitet, hvilket gør, at man kan glæde sig over deres møbler i mange år. Hays fortsatte vision er at skabe ligetil, funktionelt og æstetisk design, og dette vil de gøre i samarbejde med nogle af verdens mest talentfulde, nysgerrige og modige designere. Mange af Hays produkter er produceret i samarbejde med designere, som blandt andet tæller Jakob Wagner, Leif Jørgensen, Anne Heinsvig & Christian Uldall, Thomas Bendtzen, Hee Welling, Johannes Torpe og Rune Reilly Kölsch og Louise Campbell.

Her på siden finder du et stort udvalg af Hays produkter blandt andet fra About a Chair, Hee og Loop Stand serierne.
 


Om Holmrisonline


Kundeservice


Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Tilmeld Nyhedsbrev