Hay Hee Dining Chair
Hay Hee Dining Chair
Hay Hee Dining Chair
Hay Hee Dining Chair
Hay Hee Dining Chair
Hay Hee Dining Chair
Hay Hee Dining Chair
Hay Hee Dining Chair
Varespecifikationer
Leveringstid:
Ca. 4-5 uger
Fragt
Kr. 299,-
Højde
79 cm.
Siddehøjde
47 cm.
Sædedybde
50 cm.
Sædebredde:
47,5 cm.
Stel
Sort, hvid, grå, oliven, beige, rust eller racing green
Producent:
Hay
Designer:
Hee Welling

Hay Hee Dining Chair

DKK 880,00 ekskl. moms

Antal
Varenummer: 158-HEEDININGCHAIR
Flot og enkel stol fra Hay designet af Hee Welling. Welling er kendt for at fokusere på iøjnefaldende enkelhed, og hans Hee serie er ingen undtagelse. Serien består af en lounge stol, barstole og denne spisestol, og alle møbler er udviklet af et enkelt materiale nemlig stålwire.

Spisestolen kan bruges i mange sammenhænge, den er nemlig galvaniseret, hvilket gør, at den ikke ruster, og den kan derfor anvendes både ude og inde.

Stolens enkelhed gør, at den får et meget elegant og moderne udtryk, men du kan også selv påvirke udtrykket, alt efter hvilken farve du vælger stolen i. Du kan vælge mellem sort, grå, racing green, oliven, rust, beige eller hvid.
Vis mere
Vis mindre

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig