Håg
Pris
1 stk
5 stk
12 stk
6 stk
6 stk
KATEGORI
26 stk
3 stk
MÆRKE
29 stk
MATERIALE
1 stk
1 stk

Håg

HÅG - Kontorstole, der holder dig i balance.
Håg har siden 1943 udviklet, produceret og markedsført kontorstole. I dag indgår virksomheden i Scandinavian Business Seating, der arbejder for at gøre verden til et bedre sted at sidde. Denne vision forsøger Håg at opnå ved at have fokus på en dynamisk ergonomi, hvor kroppen altid er i perfekt balance. Håg stolene indeholder en balanceret bevægelsesmekanisme, hvilket gør, at du bevæger hele kroppen uden at skænke det en tanke. Dette sikrer, at du oftere ændrer arbejdsstilling, hvilket mindsker smerter i nakke og ryg. Udover at skåne nakke og ryg kan bevægelsesmekanismen også aktivere underbenene, hvilket øger blodgennemstrømningen i hele kroppen. Dette resulterer i øget energi og større produktivitet.

Gratis rådgivning: Kontakt os og få en skræddersyet kontorløsning til din virksomhed.Til trods for Hågs primære fokus på ergonomi, formår de stadig at udvikle stole i et lækkert design. Stolene har et innovativt og udfordrende design, der skiller sig ud, hvorfor de har modtaget et utal af udmærkelser for deres designarbejde.

Håg er derudover forgangsvirksomhed inden for bæredygtighed og har som de første opnået at få svanemærket en stol. Cirka halvdelen af stolenes materialer er fremstillet af genbrugsmaterialer, så du kan med god samvittighed investere i en Håg stol.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Fredag:
Kl. 8.00 - 17.00

Holmrisonline A/S     Inge Lehmanns Gade 10. 6. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig