Glimakra
MÆRKE
24 stk

Glimakra

Glimakra er en moderne svensk virksomhed, der har specialiseret sig i komfort til arbejdspladsen. For Glimakra er komfort bl.a. at kunne arbejde i et miljø, hvor larm og lys er reduceret, og hvor der også ind i mellem er mulighed for privatliv. De har derfor specialiseret sig i lydabsorberende og lyddæmpende møbler, både sofaer, skærmvægge, telefonbokse, borde, opslagstavler mv. Alle møblerne er udført i det bedste materiale.
Glimakras møbler og produkter er ideelle til det aktivitetsbaserede kontor, hvor medarbejderne ind i mellem har brug for at kunne trække sig tilbage eller snakke i telefon, uden det forstyrrer resten af det åbne kontor. Produkterne er visuelt flotte, skaber lydmæssig komfort og er med til at sikre et bedre arbejdsmiljø for alle.

Læs mere om Glimakra her

Glimakra har arbejdet med træ i mere en 65 år, og har opnået en solid ekspertise inden for området. Siden 1980'erne har virksomheden dog fokuseret mere og mere på at skabe produkter til indretning af offentlige områder, og i dag er det det eneste, Glimakra arbejder med. Udvalget af deres produkter har derfor også været stødt stigende inden for de senere år.

Glimakra stræber konstant efter stor fleksibilitet, hurtig levering, høj kvalitet, flot design og gode priser, mens de hele tiden har for øje at mindske produktionens belastning af miljøet. De er desuden certificeret for både miljø og kvalitet.

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig