Fritz Hansen Nap Stol. 4 ben.
Fritz Hansen Nap Stol. 4 ben.
Fritz Hansen Nap Stol. 4 ben.
Fritz Hansen Nap Stol. 4 ben.
Fritz Hansen Nap Stol. 4 ben.
Fritz Hansen Nap Stol. 4 ben.
Varespecifikationer
Leveringstid:
Ca. 2-4 uger.
Fragt
Kr. 299
Højde
77 cm.
Skalfarve
Grå eller Hvid.
Siddehøjde
45 cm.
Sædedybde
51 cm.
Sædebredde:
54 cm.
Stel
Forkromet eller pulverlakeret stel.
Producent:
Fritz Hansen.
Designer:
Kasper Salto.

Fritz Hansen Nap Stol. 4 ben.

DKK 1.749,00 ekskl. moms


Antal
Varenummer: 61-KS50Q
NAP stolen er designet af Kasper Salto med fokus på optimal komfort. NAP står for Normal, Aktiv og Passiv – da det at sidde reelt set er en konstant bevægelse. Stolen har en ryg med en overflade i højglans, mens fronten af stolen er mat med riller. Rillerne fremhæver stolens geometri og gør tilmed stolen rigtig behagelig at sidde i. Stolens unikke udtryk og organiske form er med at skabe en meget harmonisk stol. Nylon-skallens konturer er naturligt tilpasset kroppens form, som gør stolen meget feminin og elegant.

NAP stolen fås i mange forskellige varianter. Denne udgave er en stabelbar skalstol med 4 ben, som kan fås i forkromet stel eller pulverlakeret i samme farve som skallen. Vi har stolen i Hvid og Grå, men den findes i flere farver, så hvis du ønsker en anden, er du velkommen til at kontakte os.

Stolens højde er 77 cm., siddehøjden er 45 cm., sædedybden er 51 cm. og sædebredden er 54 cm.
Vis mere
Vis mindre

Om Holmrisonline

Kontormøbler og designmøbler til kontoret har været kernefokus hos Holmris i 3 generationer. Vi har store krav til produktionen og ønsker kun at forhandle det ypperste til det moderne kontor.

HolmrisOnline leverer møbler i høj kvalitet fra egne fabrikker og en lang række anerkendte brands. Hos Holmrisonline.dk finder du møbler til mødelokale, konferencerum, undervisningslokale, café og loungeområde. Vi leverer i hele Danmark og kan også hjælpe med opbæring og montering.

Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf., mail eller via chatten, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller søger gode råd til indretningen.

Åbningstider:
Mandag - Torsdag:
Kl. 8.00 - 16.00
Fredag:
Kl. 8.00 - 15.000

Holmrisonline A/S     Mindet 2. 2. Sal     8000 Aarhus C.     Tlf. 40 44 47 47     info@holmrisonline.dk
Klik mig